Απαγορεύσεις για το σημερινό ματς Λαμία - Παναθηναϊκός

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 04 Νοεμβρίου 2023 08:10 Απαγορεύσεις για το σημερινό ματς Λαμία - Παναθηναϊκός

Με απόφαση που εκδόθηκε από το Υπουργείο Παιδείας, Θρησκευμάτων και Αθλητισμού, απαγορεύτηκε η οργανωμένη και μεμονωμένη μετακίνηση των φιλάθλων της ομάδας του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Λαμία, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2023 (17:30’) στο ΔΑΚΛ «Αθανάσιος Διάκος» για τη 10η αγωνιστική του πρωταθλήματος Stoiximan Super League.

Οι λόγοι της απαγόρευσης είναι για τη διαφύλαξη της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

Σύμφωνα με την απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φθιώτιδας, απαγορεύεται:

• Η κατοχή εμφιαλωμένων νερών, αναψυκτικών, χυμών και άλλων ροφημάτων σε γυάλινες, μεταλλικές κ.λπ. συσκευασίες, πλην πλαστικών και χάρτινων.

• Η κατοχή και ανάρτηση πανό ή πλακάτ με προκλητικό ή υβριστικό περιεχόμενο.

Επίσης, την ημέρα του αγώνα θα εφαρμοστούν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και συγκεκριμένα θα ισχύσει απαγόρευση της στάθμευσης των οχημάτων καθώς και διακοπή της κυκλοφορίας αυτών, από ώρα 14:15 έως και μια ώρα μετά τη λήξη του ποδοσφαιρικού αγώνα, ως ακολούθως:

• στην οδό Φλέμινγκ (από τη συμβολή της με την οδό Ερυθρού Σταυρού, έως τη συμβολή της με την οδό Μαλαμίδα) και

• στην οδό Ερυθρού Σταυρού (από τη συμβολή της με την οδό Φλέμινγκ, έως τη συμβολή της με την οδό Κ. Παλαμά).

Κατά τη διάρκεια διακοπής της κυκλοφορίας, η κίνηση των οχημάτων θα διεξάγεται από εναλλακτικές οδούς με την τοποθέτηση κατάλληλης σήμανσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση