Προπαρασκευαστικά μαθήματα για τους μαθητές της ΣΤ' τάξης Δημοτικών Σχολείων Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 07 Νοεμβρίου 2023 12:18 Προπαρασκευαστικά μαθήματα για τους μαθητές της ΣΤ' τάξης Δημοτικών Σχολείων Φθιώτιδας

Το Μουσικό Σχολείο Λαμίας απευθυνόμενο σε γονείς και μαθητές προσκαλεί τους μαθητές και τις μαθήτριες της ΣΤ΄ τάξης των Δημοτικών Σχολείων της Φθιώτιδας να συμμετάσχουν στο εκπαιδευτικό πρόγραμμα με τίτλο: «Ηχοϊστορίες».

Το πρόγραμμα έχει ως βασικό στόχο τη γνωριμία με το Μουσικό Σχολείο και την εισαγωγή των μαθητών/ριών στον κόσμο της μουσικής μέσω παιχνιδιών και δραστηριοτήτων. Με τη συγκεκριμένη δράση οι μαθητές/ήτριες θα έρθουν σε επαφή με την ανακαλυπτική, ενεργή και συνεργατική μάθηση και θα αναπτύξουν πολλαπλές μουσικές, ατομικές και κοινωνικές δεξιότητες.

Το πρόγραμμα ξεκινά την Δευτέρα 20.11.1023 και θα υλοποιείται κάθε Δευτέρα 15:00΄ – 16:00΄ δωρεάν στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας.

Για περισσότερες πληροφορίες να απευθύνεστε στα τηλέφωνα:
2231046476: Μουσικό Σχολείο
6976006917: Οδ. Γκοτζαμάνης
6974738304: Π. Κουτσοθόδωρου, Υποδιευθύντρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση