Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΕΟΔΥ: «Δεν έχουμε σχέση με το ‘’Σωματείο Εργαζομένων ΕΟΔΥ’’»

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 09 Νοεμβρίου 2023 17:03 Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΕΟΔΥ: «Δεν έχουμε σχέση με το ‘’Σωματείο Εργαζομένων ΕΟΔΥ’’»

«Κάποιοι παραπλανούν τους συναδέλφους…»

Ανακοίνωση εξέδωσε ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων - Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας, με την οποία δεν αναγνωρίζει καμιά κινητοποίηση που προκηρύχθηκε από την ΑΔΕΔΥ κατόπιν αιτήματος από το «Σωματείο Εργαζομένων ΕΟΔΥ», με το οποίο δεν έχουν καμία σχέση.

Η ανακοίνωση:

«Σήμερα η ΑΔΕΔΥ αποφάσισε να κηρύξει 24ωρη απεργία την Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2023, για τα μέλη του «Σωματείου Εργαζομένων ΕΟΔΥ», ύστερα από αίτημα του ΔΣ του συγκεκριμένου Σωματείου.

Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Εργαζομένων ΕΟΔΥ δηλώνει απερίφραστα ότι δεν έχει απολύτως καμία σχέση με τη συγκεκριμένη κινητοποίηση και το συγκεκριμένο Σωματείο.

Καλούμε το «Σωματείο Εργαζομένων ΕΟΔΥ» να σταματήσει να δυναμιτίζει τη διαβούλευση που είναι σε εξέλιξη με την ηγεσία του Υπουργείου Υγείας και του ΕΟΔΥ για το μέλλον των Κινητών Ομάδων Υγείας (ΚΟΜΥ), και να παραπλανεί τους συναδέλφους ενόψει λήξης των συμβάσεων στις 30.11.2023

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση