Στα… «δίχτυα» του Λιμεναρχείου Στυλίδας λαθραλιεία στο απαγορευμένο «Λιβάρι»

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 12 Νοεμβρίου 2023 08:50 Στα… «δίχτυα» του Λιμεναρχείου Στυλίδας λαθραλιεία στο απαγορευμένο «Λιβάρι»

Κατασχέθηκαν δίχτυα πάνω από 700 μέτρα…

Αιφνιδιαστικός έλεγχος στην απαγορευμένη περιοχή του Μαλιακού Κόλπου «Λιβάρι» αργά το βράδυ της Παρασκευής (10/11) από στελέχη του Λιμεναρχείου Στυλίδας, είχε ως αποτέλεσμα να βρεθούν και να κατασχεθούν δίχτυα μήκους άνω των 700 μέτρων που είχαν αναπτύξει άγνωστοι στην ανωτέρω περιοχή.

Το «Λιβάρι» πρόκειται για μια ιδιαίτερη και προστατευμένη περιοχή, πολύτιμη για τη διατήρηση της ζωής σε όλον τον Μαλιακό Κόλπο, όπου απαγορεύεται παντελώς αλιευτική δραστηριότητα, ωστόσο υπάρχουν άνθρωποι που μπροστά στο κέρδος δεν υπολογίζουν τίποτα.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Λιμενικού, υπήρξε αξιοποίηση πληροφορίων για την εν λόγω παράνομη δραστηριότητα, όπως είχε δημοσιοποιήσει πρόσφατα και το LamiaReport κατόπιν καταγγελιών που είχαμε λάβει στο ηλεκτρονικό μας ταχυδρομείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση