Φθιώτιδα: Κοινή γραμμή από τους ελεύθερους επαγγελματίες

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 17 Νοεμβρίου 2023 10:00 Φθιώτιδα: Κοινή γραμμή από τους ελεύθερους επαγγελματίες

Με πρωτοβουλία του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, συνάντηση Προέδρων για την εξέταση κοινών τρόπων δράσης απέναντι στο νέο φορολογικό νομοσχέδιο…

Την Παρασκευή (17/11/23) το μεσημέρι στις 14:00' έχει προγραμματιστεί συνάντηση των Προέδρων Φορέων της ΠΕ Φθιώτιδας στα γραφεία Διοίκησης του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, επί της οδού Καποδιστρίου,αρ.5, με κύριο θέμα συζήτησης το νέο φορολογικό νομοσχέδιο με σκοπό τη συγκρότηση ενιαίου μετώπου αντιδράσεων κατ’ αυτού.

Στη συνάντηση θα παρευρεθούν οι Πρόεδροι: Ιατρικού Συλλόγου Φθιώτιδος, Οδοντιατρικού Συλλόγου, Κτηνιατρικού Συλλόγου, Βιομηχανικού Επιμελητηρίου, ΤΕΕ, Εμπορικού Συλλόγου Φοροτεχνικών Ελεύθερων Επαγγελματιών Φθιώτιδας-Ευρυτανίας , ΓΣΕΒΕΕ και εκπρόσωποι Δικαστικών Επιμελητών Φθιώτιδας και Συμβολαιογράφων Φθιώτιδας.

Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, Θανάση Μακρυγιάννη, που ανέλαβε τη σχετική πρωτοβουλία, την ίδια ημέρα στις 19:00’ θα πραγματοποιηθεί έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας όπου έχουν προσκληθεί όλοι οι βουλευτές της ΠΕ Φθιώτιδας με μοναδικό θέμα συζήτησης το υπό ψήφιση φορολογικό νομοσχέδιο.

Θυμίζουμε ότι ο Δικηγορικός Σύλλογος Λαμίας, όπως και οι υπόλοιποι σύλλογοι της χώρας, απέχουν από όλες τις δίκες στις 16, 17, 21 και 22/11/2023, καθώς και κατά τη διαδικασία ψήφισης των μέτρων στο Κοινοβούλιο.

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση