Δήμος Λαμιέων: Διά περιφοράς συνεδρίαση την Παρασκευή

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 16 Νοεμβρίου 2023 19:20 Δήμος Λαμιέων: Διά περιφοράς συνεδρίαση την Παρασκευή

Πρόσκληση σε διά περιφοράς συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Λαμιέων, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023 στις 13:00’ με ένα και μοναδικό θέμα στην ημερήσια διάταξη.

Πρόκειται για την «Εκμίσθωση αγροτικών ακίνητων κληροδοτήματος αυτοτελούς διαχείρισης «Κ. Μουστάκα -υ/3ου ΓΕΛ –ΜΟΥΣΤΑΚΕΙΟΥ ΛΑΜΙΑΣ» με εισηγητή τον Αντιδήμαρχο Δημήτριο Μπεσλεμέ.

Σύμφωνα με την πρόσκληση του Προέδρου Γιώργου Κυροδήμου, η συνεδρίαση έχει το χαρακτηρισμό της κατεπείγουσας για τους εξής λόγους :

1. Λόγω της λήξης της υφιστάμενης μισθωτικής σχέσης στις 31/12/2023 και δεδομένης της επικείμενης έναρξης της καλλιεργητικής περιόδου, πρέπει τα (21) αγροτεμάχια ιδιοκτησίας του κληροδοτήματος, συνολικής έκτασης 237,04 Στρεμμάτων, να δημοπρατηθούν άμεσα για να διευκολυνθεί η σπορά και οι άλλες καλλιεργητικές εργασίες,

2. Η συμμετοχή στην δημοπράτηση των παλαιών μισθωτών, με προαπαιτούμενη την εξόφληση των μισθωμάτων 2023, θα εξασφαλίσουν έγκαιρα τα έσοδα του κληροδοτήματος προς εκπλήρωση των σκοπών του και 3. Θα δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος για την ευρεία δημοσιότητα της δημοπράτησης, αλλά και της εγκριτικής διαδικασίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση