Στον Δήμαρχο Λοκρών ο Παναγιώτης Αγγελάκης για το ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 18 Νοεμβρίου 2023 10:45 Στον Δήμαρχο Λοκρών ο Παναγιώτης Αγγελάκης για το ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας

Με τον Δήμαρχο Λοκρών Αθανάσιο Ζεκεντέ συναντήθηκε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου στο Δημαρχείο στην Αταλάντη ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων - Φίλων ΕΕΕΕΚ Φθιώτιδας Παναγιώτης Αγγελάκης.

Μετά από εποικοδομητική συζήτηση για θέματα που άπτονται της ευαισθησίας που δείχνει συνεχώς ο Δήμαρχος Λοκρών, τέθηκε και επίσημα σε διαβούλευση το θέμα της δημιουργίας σχολικού συγκροτήματος, που θα συστεγάζει το Ειδικό Νηπιαγωγείο και Δημοτικό Σχολείο στην Αταλάντη.

Στον ίδιο χώρο συζητήθηκε να στεγαστεί και το ΕΕΕΕΚ σε ανάλογα πρότυπα λειτουργίας όπως αυτό της Λαμίας. Στο άμεσο μέλλον, σκοπός της δημοτικής αρχής της Αταλάντης, είναι και η δημιουργία ενός ΚΔΑΠ ΑμεΑ, στον ίδιο χώρο.

Η ίδρυση των νέων σχολικών μονάδων και η κατασκευή του κτιριακού συγκροτήματος για τις ανάγκες εκπαίδευσης ΑμεΑ στην Αταλάντη προχωρά σε συνεργασία του Δήμου Λοκρών, των Κτηριακών Υποδομών του Δήμου Λοκρών και της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης.

Ο Πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τον Δήμαρχο Λοκρών και ανανέωσε το ραντεβού του για μια προσεχή συνάντηση για την εξέταση της πορείας των έργων.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση