Προσλήψεις εκτάκτου προσωπικού στο Δήμο Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023 23:01 Προσλήψεις εκτάκτου προσωπικού στο Δήμο Δομοκού

Προθεσμία αιτήσεων μέχρι 18 Δεκεμβρίου…

Ο Δήμος Δομοκού ανακοίνωσε την πρόσληψη έκτακτου προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών αναγκών που προέκυψαν από τις ισχυρές βροχοπτώσεις που εκδηλώθηκαν την 6η Σεπτεμβρίου 2023.

Οι θέσεις είναι δέκα (10) και αναλυτικά, ΔΕ Οδηγών (1), ΔΕ Χειριστών Μηχανημάτων Έργων (2), ΔΕ Τεχνικού/Υδραυλικών (1), ΥΕ Προσωπικό Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων/Συνοδών Απορριμματοφόρων (4), ΥΕ Προσωπικού Καθαριότητας Εξωτερικών Χώρων (2), με διάρκεια σύμβασης έως 6/5/2024.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 12 Δεκεμβρίου 2023 έως και 18 Δεκεμβρίου 2023 ημέρα Δευτέρα (η καταληκτική ώρα υποβολής αιτήσεων είναι στις 15:00΄).

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση