Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Ελάτειας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 08:29 Υπεγράφη η σύμβαση για την ανάπλαση της κεντρικής πλατείας Ελάτειας

Με ανάρτησή της στο ΦΒ η Δήμαρχος Αμφίκλειας - Ελάτειας, Αθανασία Στιβακτή ενημέρωσε για την υπογραφή της σύμβασης ανάπλασης της κεντρικής πλατείας Ελάτειας ύψους περίπου 340.000 ευρώ.

«Υπεγράφη σήμερα η σύμβαση με τον Ανάδοχο για την εκτέλεση του έργου: "Ανάπλαση Κεντρικής Πλατείας Ελάτειας", ποσού 339.871,98€ με Φ.Π.Α., που χρηματοδοτείται από την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας.

Ένα σημαντικό έργο για τη Δημοτική Κοινότητα Ελάτειας, που αποτελούσε προτεραιότητά μας και ένα από τα πάγια αιτήματα των κατοίκων της, που επιτέλους ικανοποιείται.

Με την υλοποίηση του συγκεκριμένου έργου θα γίνει ανακατασκευή της εν λόγω πλατείας, με αποτέλεσμα ένα κεντρικό σημείο της Ελάτειας να αναβαθμιστεί τόσο αισθητικά όσο και λειτουργικά. Η πλατεία θα αλλάξει εικόνα και θα μετατραπεί σε έναν χώρο κόσμημα, που θα εξυπηρετεί τις ανάγκες των κατοίκων.

Η αγαστή συνεργασία θα αποδίδει πάντοτε καρπούς. Πιστοί στις δεσμεύσεις μας, με σωστό προγραμματισμό και επιμονή, συνεχίζουμε να διεκδικούμε και σταδιακά να υλοποιούμε όχι μόνο όσα υποσχεθήκαμε αλλά και εκείνα που οραματιστήκαμε».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση