Δικτύωση 16ου Πειραματικού Δημοτικού Λαμίας με 1ο Δωδεκαθέσιο Ράλλειων Πειραματικών (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 13 Δεκεμβρίου 2023 15:16 Δικτύωση 16ου Πειραματικού Δημοτικού Λαμίας με 1ο Δωδεκαθέσιο Ράλλειων Πειραματικών (ΦΩΤΟ)

Υπεγράφη σύμφωνο συνεργασίας.

Το δελτίο τύπου:

Το 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας θέλοντας να επεκτείνει τις παιδαγωγικές του δράσεις και να εμπλουτίσει το εκπαιδευτικό του έργο προχώρησε στη διασύνδεσή του με το 1ο Δωδεκαθέσιο Ράλλειων Πειραματικών, το πιο παλιό Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο της Ελλάδας. Τη Δευτέρα, 11 Δεκεμβρίου 2023, υπέγραψαν Σύμφωνο Συνεργασίας οι Διευθύντριες των δύο δημοτικών σχολείων, κα. Ρέλλια Μαρία και κα. Ζαρκάδα Μαρία αντίστοιχα παρουσία του Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας κ. Ευθύμιου Γκούμα και του Σύμβουλου Εκπαίδευσης κ. Χρίστου Μαρκαντώνη.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας μεταξύ των δύο Πειραματικών Δημοτικών Σχολείων συνετάχθη με απώτερο σκοπό την επιτυχή δικτύωση των σχολικών μονάδων ως μέσο αλλαγής της εκπαιδευτικής πραγματικότητας. Η συνεργασία προσδιορίζεται σε διάφορα επίπεδα όπως για παράδειγμα τη συνεργασία στην υλοποίηση ερευνητικών, αναπτυξιακών και εκπαιδευτικών έργων υπό Ευρωπαϊκή ή εθνική χρηματοδότηση (π.χ. eTwinning, Erasmus+), τη συνεργασία στην υλοποίηση ενδοσχολικών, διαδικτυακών επιμορφώσεων των εκπαιδευτικών, τη διοργάνωση κοινών επιμορφωτικών ημερίδων, διά ζώσης (στις εγκαταστάσεις των δύο διδακτηρίων) ή διαδικτυακά, τη διοργάνωση κοινών διδακτικών επισκέψεων (στο βαθμό που αυτό είναι εφικτό) σε σημεία ιστορικού και πολιτιστικού ενδιαφέροντος που σχετίζονται με κοινές δράσεις των εκπαιδευτικών των δύο σχολείων.

Το Σύμφωνο Συνεργασίας  υπεγράφη στο Γραφείο Διδασκόντων του 16ου ΠΕΙ.Δ.Σ. Λαμίας, παρουσία του Συλλόγου Διδασκόντων του σχολείου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση