Σήμερα η κατάθεση των ασφαλιστικών μέτρων από τους κατοίκους της Παύλιανης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 09:41 Σήμερα η κατάθεση των ασφαλιστικών μέτρων από τους κατοίκους της Παύλιανης

Κάλεσμα συμμετοχής σε όσους γνωρίζουν κι αγαπούν τον όμορφο αυτό τόπο…

Στο Πρωτοδικείο Λαμίας θα βρεθούν σήμερα Δευτέρα 18 Δεκεμβρίουστις 12:30’  οι κάτοικοι της Παύλιανης, προκειμένου να καταθέσουν ασφαλιστικά μέτρα προκειμένου να σταματήσουν τα έργα μικρού υδροηλεκτρικού εργοστασίου που υποβαθμίζει την φυσική ομορφιά της πιο αναπτυγμένης τουριστικά περιοχής της Φθιώτιδας.

«Η συντονιστική επιτροπή των κατοίκων κατάθεσε τα ασφαλιστικά μέτρα, ζητώντας την άμεση διακοπή των εργασιών, καλώντας και τις αρμόδιες υπηρεσίες να σταθούν στο ύψος τους και να μην επιτρέψουν την καταστροφή μέχρι το έργο να ΑΚΥΡΩΘΕΙ  οριστικά όπως είναι η βούληση  όλων μας. Σας θέλουμε όλους στο πλευρό μας, τη Δευτέρα 18 Δεκεμβρίου στο Πρωτοδικείο Λαμίας στις 12:30μμ. Εσάς του χιλιάδες κατοίκους όλης της χώρας που επισκέπτεστε την Παύλιανη, δυναμικά, σε κάθε επίπεδο διεκδίκησης ενός καλύτερου αύριο για τον τόπο μας. Καλούμε τα Μέσα Μαζική Ενημέρωσης να στηρίξουν τον αγώνα μας και να μας βοηθήσουν να διαδώσουμε τον αγώνα μας», αναφέρουν οι κάτοικοι στο κάλεσμά τους, που έχει βρει ανταπόκριση από αρκετούς φορείς και φυσικά πρόσωπα.

Οι κάτοικοι της Παύλιανης δημοσίευσαν και τις πρώτες φωτογραφίες από την εγκατάσταση των μηχανημάτων γύρω από το ξακουστό παρκάκι, τονίζοντας το οξύμωρο της ανάπτυξης που έρχεται μέσω της υποβάθμισης των όμορφων φυσικών υποδομών τους.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση