«Τον χτύπησε αυτοκίνητο κι έπεσε με το κεφάλι στον δρόμο» λέει ο πατέρας του 18χρονου με το ηλεκτρικό πατίνι

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 18 Δεκεμβρίου 2023 17:08 «Τον χτύπησε αυτοκίνητο κι έπεσε με το κεφάλι στον δρόμο» λέει ο πατέρας του 18χρονου με το ηλεκτρικό πατίνι

Τραυματίστηκε 18χρονος με ηλεκτρικό πατίνι μετά από τροχαίο με αυτοκίνητο.

«Τον χτύπησε το αυτοκίνητο και έπεσε με το κεφάλι του στον δρόμο» λέει στο newsit.gr ο πατέρας του 18χρονου που τραυματίστηκε, ενώ οδηγούσε το ηλεκτρικό πατίνι του το βράδυ της περασμένης Κυριακής (17.12.2023) στην πόλη της Λάρισας.

Όπως μας λέει ο πατέρας του 18χρονου για τον σοβαρό τραυματισμό του μετά από ατύχημα με το ηλεκτρικό του πατίνι στη Λάρισα, ο νεαρός «έκανε χθες χειρουργείο για το αιμάτωμα, αφαιρέθηκε και οι γιατροί είναι αισιόδοξοι. Ευτυχώς το παιδί δείχνει σημάδια βελτίωσης».

Ακόμα, οι ακριβείς συνθήκες που προκάλεσαν τον σοβαρό τραυματισμό του 18χρονου δεν έχουν εξακριβωθεί, ωστόσο οι έρευνες των αρχών συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό.

«Δικό του είναι το πατίνι, συνήθιζε να το παίρνει. Ήταν στην κοπελιά του, πήγε από έναν φίλο του και γύριζε σπίτι. Ξέρουμε ότι τον χτύπησε ένα αυτοκίνητο», τονίζει ο πατέρας του 18χρονου στο newsit.gr.

Και προσθέτει: «δεν έχουν εξακριβώσει το πώς, τσεκάρει η τροχαία από τις κάμερες να δει τι έγινε. Σταμάτησε ο οδηγός, όταν χτύπησε το παιδί μου, ήταν μέχρι το πρωί εκεί, κάλεσαν το ΕΚΑΒ. Το παιδί χτύπησε το κεφάλι του στον δρόμο και μας ειδοποίησε η τροχαία».

Στο newsit.gr μίλησε και η μητέρα του 18χρονου πριν ενημερωθεί από τους θεράποντες ιατρούς για την κατάσταση της υγείας του παιδιού τους. «Δεν ξέρουμε ακόμα. Ούτε για το περιστατικό ξέρουμε πράγματα, μας ενδιαφέρει μόνο να γίνει καλά το παιδί. Μακάρι να πηγαίνει καλύτερα».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση