Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λοκρίδα και Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 19 Δεκεμβρίου 2023 08:08 Συλλήψεις για ναρκωτικά σε Λοκρίδα και Λαμία

Κατασχέθηκαν ναρκωτικά και φυσίγγια πυροβόλου όπλου…

Στη σύλληψη ενός άνδρα που είχε στην κατοχή του 446 γραμμάρια κάνναβης, προχώρησαν το βράδυ της Κυριακής 17 Δεκεμβρίου αστυνομικοί της ΟΠΚΕ του ΑΤ Λοκρών.

Οι αστυνομικοί σταμάτησαν το όχημα του συλληφθέντα που κινούνταν στην εθνική οδό στο ρεύμα προς Αθήνα και στον έλεγχο που του έγινε εντόπισαν τα ναρκωτικά.

Ο συλληφθέντας οδηγήθηκε το μεσημέρι της Παρασκευής στον Ανακριτή Λαμίας.

Το Σαββατοκύριακο πάντως είχαμε ακόμη τέσσερις συλλήψεις από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, καθώς κι άλλες τέσσερις από τις ΟΠΚΕ Καρπενησίου, Θηβών και Χαλκίδας για ναρκωτικά.

Συνολικά κατασχέθηκαν 456,95 γραμμάρια ακατέργαστης κάνναβης, μικροποσότητες κοκαΐνης, ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας και αυτοσχέδια τσιγάρα κάνναβης. Στη μία περίπτωση της Λαμίας ο συλληφθείς κατηγορήθηκε και για παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, καθώς κατείχε δέκα (10) φυσίγγια πυροβόλου όπλου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση