Ο Μύλος των Ξωτικών διαψεύδει την άγρια συμπλοκή μαθητών μέσα στο χριστουγεννιάτικο πάρκο

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 20 Δεκεμβρίου 2023 08:02 Ο Μύλος των Ξωτικών διαψεύδει την άγρια συμπλοκή μαθητών μέσα στο χριστουγεννιάτικο πάρκο

Ο Μύλος των Ξωτικών διαψεύδει το δημοσίευμα που κυκλοφόρησε από τοπικό ΜΜΕ νωρίτερα σήμερα Τρίτη (19.12.2023) το απόγευμα και έκανε λόγο για άγρια συμπλοκή μαθητών μέσα στο χριστουγεννιάτικο πάρκο, από την οποία κατέληξαν 3 αγόρια στο νοσοκομείο.

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το δημοσίευμα που έχει αναπαραχθεί από αρκετές ιστοσελίδες με πηγή την ιστοσελίδα trikalanews είναι ψευδές και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Καμία συμπλοκή (σ.σ. μαθητών) δεν έγινε σήμερα στο Μύλο των Ξωτικών και η διοργάνωση θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για συκοφαντική δυσφήμιση», αναφέρεται στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι οι πληροφορίες έκαναν λόγο για συμπλοκή μαθητών που είχαν πάει εκδρομή στα Τρίκαλα και για άγνωστο λόγο πλακώθηκαν στο ξύλο μέσα στον Μύλο των Ξωτικών, με 3 αγόρια να μεταφέρονται στο νοσοκομείο της πόλης, χωρίς η κατάσταση της υγείας τους να είναι ανησυχητική.

Ωστόσο, ο Μύλος των Ξωτικών διέψευσε ρητά το αρχικό δημοσίευμα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον Μύλο των Ξωτικών:

«Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι το δημοσίευμα που έχει αναπαραχθεί από αρκετές ιστοσελίδες με πηγή την ιστοσελίδα trikalanews είναι ψευδές και ουδεμία σχέση έχει με την πραγματικότητα. Καμία συμπλοκή δεν έγινε σήμερα στο Μύλο των Ξωτικών και η διοργάνωση θα προβεί στις απαραίτητες νομικές ενέργειες για συκοφαντική δυσφήμιση.

Στο Μύλο των Ξωτικών πρωταρχικό μέλημα των διοργανωτών είναι η ασφάλεια των επισκεπτών και ουδέποτε θα επιτρεπόταν να εξελιχθεί κάτι αντίστοιχο.

Ευχαριστούμε τους χιλιάδες επισκέπτες που μας επισκέπτονται καθημερινά και σας περιμένουμε μέχρι τις 7 Ιανουαρίου να ζήσετε μαγικές στιγμές στο Μύλο των Ξωτικών».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση