Ακινητοποιήθηκε λεωφορείο στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 22 Δεκεμβρίου 2023 13:09 Ακινητοποιήθηκε λεωφορείο στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου

Ευτυχώς δεν υπήρξε τραυματισμός…

Περιπέτεια στην εθνική οδό Λαμίας - Καρπενησίου για οδηγό τουριστικού λεωφορείου το οποίο ακινητοποιήθηκε ξαφνικά στο 57ο χλμ.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, γύρω στις 15:30’ της Πέμπτης (21/12) από το μεγάλο όχημα, έσπασε ξαφνικά το αριστερό ψαλίδι με αποτέλεσμα να κλείσει η μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Παρά το απρόοπτο, τόσο ο οδηγός όσο και οι τρεις επιβάτες του λεωφορείου, δε χτύπησαν και απλά ανησύχησαν από το δυσάρεστο απρόοπτο.

Μέχρι την απομάκρυνση του λεωφορείου από το οδόστρωμα, η κίνηση στην εθνική οδό διεξαγόταν εκ περιτροπής από το ένα ρεύμα κυκλοφορίας με τη βοήθεια των αστυνομικών του ΑΤ Σπερχειάδας που βρέθηκαν στο σημείο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση