Σταϊκούρας: Στεγαστική συνδρομή στους σεισμοπαθείς της Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 23 Δεκεμβρίου 2023 09:02 Σταϊκούρας: Στεγαστική συνδρομή στους σεισμοπαθείς της Φθιώτιδας

Για την αποκατάσταση ζημιών σε κτήρια από το σεισμό της 8ης Ιουνίου 2023…

Δημοσιεύθηκε σε ΦΕΚ Απόφαση οριοθέτησης και χορήγηση στεγαστικής συνδρομής για την αποκατάσταση ζημιών σε κτήρια στον σεισμό της 8ης Ιουνίου 2023, που αφορά αρκετές Δημοτικές Κοινότητες στη Φθιώτιδα.

Ειδικότερα:

Στο Δήμο Αμφίκλειας – Ελάτειας: Ελάτεια, Ζέλι και Σφάκα.

Στο Δήμο Λοκρών: Έξαρχος, Καλαπόδι.

Στο Δήμο Καμένων Βούρλων: Ρεγκίνι.

Σύμφωνα με τον Υπουργό Υποδομών - Μεταφορών και Βουλευτή Φθιώτιδας Χρήστο Σταϊκούρα, το έργο της αποκατάστασης των ζημιών αναλαμβάνει ο Τομέας Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών Δυτικής Αττικής.

Η στεγαστική συνδρομή συνίσταται από 80% Δωρεάν Κρατική Αρωγή και από 20% Άτοκο Δάνειο που χορηγείται από τα πιστωτικά ιδρύματα.

«Οι πληγέντες συμπολίτες μας, θα πρέπει εντός των προθεσμιών που αναγράφονται στην Κοινή Υπουργική Απόφαση, να υποβάλλουν στις αρμόδιες υπηρεσίες τα απαραίτητα δικαιολογητικά», ενημερώνει ο κ. Σταϊκούρας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση