Λαμία: «Έσβησε» το χαμόγελο της γλυκιάς Νάνσυ

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 28 Δεκεμβρίου 2023 08:12 Λαμία: «Έσβησε» το χαμόγελο της γλυκιάς Νάνσυ

Σε ηλικία μόλις 50 ετών…

Μια νέα γυναίκα, μια μαχήτρια της ζωής, «έφυγε» για το μεγάλο ταξίδι βυθίζοντας στο πένθος την κοινωνία της Λαμίας αλλά και του τόπου καταγωγής της, τον Άγιο Κωνσταντίνο.

Η Αθανασία Αλεξοπούλου, η χαμογελαστή Νάνσυ που εξυπηρέτησε χιλιάδες κόσμου σε μεγάλες αλυσίδες ηλεκτρονικών ειδών, όπου εργαζόταν με το χαμόγελο και την ευγένειά της, δεν είναι πια ανάμεσά μας, καθώς ταξίδεψε στη γειτονιά των αγγέλων σε ηλικία μόλις 50 ετών.

Από τους ανθρώπους «έξω καρδιά» που χαιρόσουν να κάνεις παρέα μαζί τους.

Εκτός από γελαστός άνθρωπος όμως ήταν και μια μαχήτρια της ζωής. Όπως έλεγε στην πολυαγαπημένη της κόρη, «να πολεμάς στη ζωή σου κι ας χάσεις». Ένα μήνυμα που ήταν τρόπος ζωής για κείνη στο σύντομο πέρασμά της από αυτόν τον κόσμο.

Η κηδεία της Νάνσυ Αλεξοπούλου θα γίνει την Πέμπτη (28/12/23) στις 2:00’ το μεσημέρι στον Ιερό Ναό Αγίων Κωνσταντίνου και Ελένης στον Άγιο Κωνσταντίνο Φθιώτιδας.

Θερμά συλλυπητήρια στην μονάκριβη της κόρη Λένα, στη μητέρα και στον αδερφό της, καθώς και στους λοιπούς συγγενείς.

Καλό Παράδεισο!

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση