Τα "Συγχαρητήρια" του Χρ. Σταϊκούρα σε Περιφερειάρχη και Δημάρχους

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 29 Δεκεμβρίου 2023 11:50 Τα "Συγχαρητήρια" του Χρ. Σταϊκούρα σε Περιφερειάρχη και Δημάρχους

«Ραντεβού μέσα στον Ιανουάριο», με Φάνη Σπανό και όλους τους Δημάρχους της Φθιώτιδας θα έχει ο Υπουργός Μεταφορών και Υποδομών για ξεκινήσει η συνεργασία τους για την επόμενη θητεία.

Διαβάστε την συγχαρητήρια ανακοίνωση του Χρήστου Σταϊκούρα στον Περιφερειάρχη και τους Δημάρχους της Φθιώτιδας.

«Ολοκληρώνονται οι Ορκωμοσίες και από 1η Ιανουαρίου αναλαμβάνουν τα καθήκοντά τους, με τις νέες συνθέσεις τους, οι αιρετοί των φορέων της Αυτοδιοίκησης, Α’ και Β’ βαθμού, για τα έτη 2024-2028.   

Συγχαίρω και εύχομαι καλή θητεία στον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας Φάνη Σπανό, καθώς και στο νέο Περιφερειακό Συμβούλιο που ορκίστηκε.

Συγχαίρω και εύχομαι καλή θητεία στους Δημάρχους και τα νέα Δημοτικά Συμβούλια της Π.Ε. Φθιώτιδας.

Έχω τονίσει με σαφήνεια και σταθερότητα ότι θα συνεχίσω να εργάζομαι, θεσμικά και καθαρά, με τους εκπροσώπους των θεσμών της Δημοκρατίας, που αποτελούν τις επιλογές των πολιτών, για μια πιο ισχυρή Φθιώτιδα, πιο ισχυρή Στερεά Ελλάδα.

Έτσι, εντός του Ιανουαρίου, θα επισκεφθώ τον Περιφερειάρχη Στερεάς Ελλάδας και τους Δημάρχους με τους συνεργάτες τους, προκειμένου να ξεκινήσουμε τη θεσμική, αρμονική, ουσιαστική και παραγωγική συνεργασία μας, επ’ ωφελεία της Π.Ε. Φθιώτιδας».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση