Κοριτσάκι το πρώτο μωρό στη Φθιώτιδα

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 01 Ιανουαρίου 2024 14:10 Κοριτσάκι το πρώτο μωρό στη Φθιώτιδα

Ήρθε στη ζωή με φυσιολογικό τοκετό στις 00:03’…

Κοριτσάκι ήταν το πρώτο μωρό για το 2024 στη Λαμία και τη Φθιώτιδα και δεν αποκλείεται σε όλη την Ελλάδα, καθώς το πρώτο κλάμα της υγιέστατης μπέμπας, βάρους 3.400 γρ ακούστηκε μόλις τρία λεπτά μετά τα μεσάνυχτα στο ξημέρωμα του νέου έτους.

Το κοριτσάκι έφερε στον κόσμο 32χρονη που γέννησε με φυσιολογικό τοκετό στη Μαιευτική Κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Λαμίας, με γιατρό τον Σταύρο Κραββαρίτη. Είναι μάλιστα το πρώτο παιδάκι της οικογένειας, που δέχτηκε για το 2024 το πιο όμορφο δώρο που θα μπορούσε να ζητήσει.

Από την ηλεκτρονική μας εφημερίδα στέλνουμε τις θερμότερες ευχές μας στην οικογένεια για να είναι καλότυχο και υγιές το μωράκι τους και στο ιατρονοσηλευτικό προσωπικό του Νοσοκομείου Λαμίας, να μας γεμίζουν με ευχάριστες ειδήσεις το 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση