Λαμία: Κινητοποίηση τη νύχτα για ηλικιωμένη που έπεσε στο σπίτι

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 06 Ιανουαρίου 2024 19:00 Λαμία: Κινητοποίηση τη νύχτα για ηλικιωμένη που έπεσε στο σπίτι

Αναγκάστηκαν να «διαρρήξουν» την μπαλκονόπορτα οι πυροσβέστες για να την απεγκλωβίσουν…

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα του Σαββάτου (6/1) σε γειτονιά στην ανατολική είσοδο της Λαμίας, για ηλικιωμένη που είχε πέσει μέσα στο σπίτι της και αδυνατούσε να σηκωθεί.

Ευτυχώς η ηλικιωμένη είχε καταφέρει να ειδοποιήσει το γιο της που βρίσκεται στην Αθήνα και εκείνος την αστυνομία.

Αστυνομικοί και διασώστες του ΕΚΑΒ έφτασαν στο σημείο, αλλά διαπίστωσαν ότι ήταν αδύνατο να εισέλθουν στο εσωτερικό του σπιτιού, καθώς η πόρτα ήταν ασφαλείας και όλα ήταν κλειδωμένα.

Κινητοποιήθηκε άμεσα και πλήρωμα της Πυροσβεστικής, το οποίο κατάφερε τελικά να κόψει τα σιδερένια κάγκελα παραθύρου και να εισέλθει εντός παραβιάζοντας το παντζούρι.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του LamiaReport, η ηλικιωμένη είχε τις αισθήσεις της ωστόσο αδυνατούσε να σηκωθεί. Διακομίστηκε με το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Λαμίας όπου και νοσηλεύεται.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση