Σοβαρά τραυματισμένος εντοπίστηκε ο κυνηγός στη Σπηλιά Λάρισας

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 07 Ιανουαρίου 2024 17:36 Σοβαρά τραυματισμένος εντοπίστηκε ο κυνηγός στη Σπηλιά Λάρισας

Έγινε αεροδιακομιδή με ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ…

Για τραυματισμό άνδρα, σε δύσβατη περιοχή πλησίον του οικισμού Σπηλιά της Δ.Ε. Νέσσωνος Λάρισας, ειδοποιήθηκε νωρίς το μεσημέρι, σήμερα Κυριακή 7 Ιανουαρίου 2024, το Κέντρο Επιχειρήσεων του Πυροσβεστικού Σώματος.

Επρόκειτο για 38χρονο Λαρισαίο κυνηγό, που σύμφωνα με πληροφορίες είχε τραυματιστεί από το όπλο του πέφτοντας σε δύσβατη πλαγιά.

Άμεσα συγκροτήθηκε ομάδα έρευνας και διάσωσης αποτελούμενη από 14 πυροσβέστες του 1ου και 3ου ΠΣ Λάρισας καθώς και της Ο.Ο.Ε.Δ. της 8ης Ε.Μ.Α.Κ.

Μετά από έρευνες, οι Πυροσβέστες, με την παρουσία ιδιωτών, εντόπισαν τον άνδρα, βαριά τραυματισμένο, πλησίον του οικισμού Σπηλιά.

Με τη συνδρομή διασωστών και γιατρού του ΕΚΑΒ, οι Πυροσβέστες αφού τον ανέσυραν, τον μετέφεραν με φορείο σε ασφαλές σημείο και παρελήφθη από ελικόπτερο του ΕΚΣΕΔ.

Η επιχείρηση ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση