Δήμος Λαμιέων: Η επίσημη ανακοίνωση για Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Συμβούλους

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 09 Ιανουαρίου 2024 08:18 Δήμος Λαμιέων: Η επίσημη ανακοίνωση για Αντιδημάρχους και Εντεταλμένους Συμβούλους

Αναλυτικά οι αρμοδιότητες. Για ένα χρόνο η ισχύς της Απόφασης του Δημάρχου Πανουργιά Παπαϊωάννου…

Αναρτήθηκε στο πρόγραμμα ΔΙΑΥΓΕΙΑ, η Απόφαση του Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου για τον ορισμό των Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Συμβούλων, που θα βοηθήσουν «στην αρτιότερη οργάνωση, την εύρυθμη λειτουργία του Δήμου και την αποτελεσματικότερη άσκηση των αρμοδιοτήτων του Δημάρχου».

Αναλυτικά με θητεία από 08/01/2024 μέχρι 08/01/2025 ορίζει τους παρακάτω ως εξής:

1. Την κα Αργυροπούλου Ευθυμία του Ιωάννη, ως έμμισθη Αντιδήμαρχο Τουρισμού - Απασχόλησης και της μεταβιβάζουμε την εποπτεία και ευθύνη του τμήματος Τουρισμού και Απασχόλησης που υπάγεται στη Διεύθυνση Πολιτισμού – Τουρισμού σύμφωνα με τον ισχύοντα ΟΕΥ.

Τις αρμοδιότητες της, σε περίπτωση που απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων, κα Σόλια Ειρήνη του Ιωάννη.

2. Τον κ. Ζήσιμο Γεώργιο του Βασιλείου, ως έμμισθο Αντιδήμαρχο Τοπικής Ανάπτυξης και του μεταβιβάζουμε την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Γεωτεχνικών Υπηρεσιών και Τοπικής Ανάπτυξης και των αντίστοιχων υποκείμενων οργανικών μονάδων της ανωτέρω Διεύθυνσης, πλην του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου, καθώς και του μεταβιβάζουμε την εποπτεία και ευθύνη του Τμήματος Κίνησης – Συντήρησης Οχημάτων όπως και του Δημοτικού Κυνοκομείου, που υπάγονται στη Διεύθυνση Περιβάλλοντος, σύμφωνα με τον ισχύοντα ΟΕΥ.

Τις αρμοδιότητες του, σε περίπτωση που απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Ανακύκλωσης και Πρασίνου, κος Κερπινιώτης Κωνσταντίνος του Νικολάου

3. Τον κ. Κερπινιώτη Κωνσταντίνο του Νικολάου, ως έμμισθο Αντιδήμαρχο Καθαριότητας Ανακύκλωσης και Περιβάλλοντος, και του μεταβιβάζουμε την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και των αντίστοιχων υποκείμενων οργανικών μονάδων της ανωτέρω Διεύθυνσης, πλην του Τμήματος Κίνησης – Συντήρησης Οχημάτων και του Δημοτικού Κυνοκομείου, καθώς και του μεταβιβάζουμε την εποπτεία και ευθύνη του Τμήματος Συντήρησης Πρασίνου, που υπάγεται στη Διεύθυνση Γεωτεχνικών Υπηρεσιών και Τοπικής Ανάπτυξης,  σύμφωνα με τον ισχύοντα ΟΕΥ.

Τις αρμοδιότητες του, σε περίπτωση που απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Ανάπτυξης, κος Ζήσιμος Γεώργιος του Βασιλείου.

4. Τον κ. Κυρίτση Δημήτριο του Ηλία, ως έμμισθο Αντιδήμαρχο Ανθρώπινου Δυναμικού και Εξυπηρέτησης Πολιτών και του μεταβιβάζουμε την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Διοικητικών Υπηρεσιών και της Διεύθυνσης Εξυπηρέτησης Πολιτών και των αντίστοιχων υποκείμενων οργανικών μονάδων των ανωτέρω διευθύνσεων, σύμφωνα με τον ισχύοντα ΟΕΥ.

Τις αρμοδιότητες του, σε περίπτωση που απουσιάζει ή κωλύεται ασκεί ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών Υπηρεσιών, κος Ρούλιας Ιωάννης του Γεωργίου.

5. Την κα Ματσούκα - Χάψα Ευαγγελία του Νικολάου, ως άμισθη Αντιδήμαρχο Δημοτικής Αστυνομίας - Κοινοχρήστων χώρων και της μεταβιβάζουμε την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας και των αντίστοιχων υποκείμενων οργανικών μονάδων της ανωτέρω Διεύθυνσης, σύμφωνα με τον ισχύοντα ΟΕΥ. Επίσης την κατά τόπο αρμοδιότητα της υπευθύνου για την Δημοτική Ενότητα Λιανοκλαδίου.

Τις αρμοδιότητες της, σε περίπτωση που απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος Πολιτικής Προστασίας, κος Τζουβάρας Αχιλλεύς του Χρήστου.

6. Τον κ. Παρχαρίδη Παναγιώτη του Κωνσταντίνου  ως έμμισθο Αντιδήμαρχο Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης και του μεταβιβάζουμε την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνση Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού και των αντίστοιχων υποκείμενων οργανικών μονάδων της ανωτέρω διεύθυνσης πλην του Τμήματος Εκδηλώσεων και Προγραμμάτων Αθλητισμού, σύμφωνα με τον ισχύοντα ΟΕΥ.

Τις αρμοδιότητες του, σε περίπτωση που απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος Ανθρώπινου Δυναμικού και Εξυπηρέτησης Πολιτών, κος Κυρίτσης Δημήτριος του Ηλία.

7. Τον κ. Ποντίκα Γεώργιο του Λάμπρου, ως άμισθο Αντιδήμαρχο Σχεδιασμού - Οργάνωσης - Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης και αναπληρωτή Δημάρχου και του μεταβιβάζουμε την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Σχεδιασμού Οργάνωσης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης,  και των αντίστοιχων υποκείμενων οργανικών μονάδων της ανωτέρω Διεύθυνσης, σύμφωνα με τον ισχύοντα ΟΕΥ.

8. Τον κ. Ρούλια Ιωάννη του Γεωργίου, ως έμμισθο Αντιδήμαρχο Οικονομικών Υπηρεσιών και του μεταβιβάζουμε την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Οικονομικών Υπηρεσιών και των αντίστοιχων υποκείμενων οργανικών μονάδων της ανωτέρω Διεύθυνσης, σύμφωνα με τον ισχύοντα ΟΕΥ.

Τις αρμοδιότητες του, σε περίπτωση που απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος Ανθρώπινου Δυναμικού και Εξυπηρέτησης Πολιτών, κος Κυρίτσης Δημήτριος του Ηλία.

9. Την κα Σόλια Ειρήνη του Ιωάννη, ως έμμισθη Αντιδήμαρχο Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων και της μεταβιβάζουμε την εποπτεία και ευθύνη του Τμήματος Πολιτισμού που υπάγεται στη Διεύθυνση Πολιτισμού – Τουρισμού σύμφωνα με τον ισχύοντα ΟΕΥ.

Τις αρμοδιότητες της, σε περίπτωση που απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί η Αντιδήμαρχος Τουρισμού, κα Αργυροπούλου Ευθυμία του Ιωάννη.

10. Τον κ. Σταυρογιάννη Κωνσταντίνο του Χρήστου, ως έμμισθο Αντιδήμαρχο Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας και του μεταβιβάζουμε την εποπτεία και ευθύνη της Διεύθυνσης Υποδομών και Τεχνικών Έργων και των αντίστοιχων υποκείμενων οργανικών μονάδων της ανωτέρω Διεύθυνσης, καθώς και του Τμήματος Υπηρεσίας Δόμησης, σύμφωνα με τον ισχύοντα ΟΕΥ.

Τις αρμοδιότητες του, σε περίπτωση που απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος Σχεδιασμού - Οργάνωσης - Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης, κος Ποντίκας Γεώργιος του Λάμπρου.

11. Τον κ. Τζουβάρα Αχιλλέα του Χρήστου, ως άμισθο Αντιδήμαρχο Πολιτικής Προστασίας και του μεταβιβάζουμε την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του Αυτοτελούς Τμήματος Πολιτικής Προστασίας, σύμφωνα με τον ισχύοντα ΟΕΥ.

Τις αρμοδιότητες του, σε περίπτωση που απουσιάζει ή κωλύεται, ασκεί ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων και Πολεοδομίας, κος Σταυρογιάννης Κωνσταντίνος του Χρήστου.

1. Τον κ. Θεοδώρου Στέργιο του Γεωργίου, ως Εντεταλμένο Σύμβουλο και του μεταβιβάζουμε την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του Τμήματος Προστασίας Δημόσιας Υγείας και Τρίτης Ηλικίας, που υπάγεται στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, σύμφωνα με τον ισχύοντα ΟΕΥ.

2. Τον κ. Καραγιαννίδη Βασίλειο του Αποστόλου, ως Εντεταλμένο Σύμβουλο και του μεταβιβάζουμε την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του Τμήματος Παιδικής Μέριμνας και Βρεφονηπιακών Σταθμών, που υπάγεται στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, σύμφωνα με τον ισχύοντα ΟΕΥ.

3. Τον κ. Κουτκιά Ιωάννη του Αναστασίου, ως Εντεταλμένο Σύμβουλο και του μεταβιβάζουμε την κατά τόπο αρμοδιότητα του υπευθύνου για την Δημοτική Ενότητα Παύλιανης καθώς και  την εποπτεία και ευθύνη των Προγραμμάτων Εθελοντισμού, σύμφωνα με τον ισχύοντα ΟΕΥ.

4. Την κα Ξηρομερίτη Μαρία του Νικολάου, ως Εντεταλμένη Σύμβουλο και της μεταβιβάζουμε την κατά τόπο αρμοδιότητα της υπεύθυνης για την Δημοτική Ενότητα Υπάτης καθώς και  την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του Τμήματος Συγχρηματοδοτούμενων Προγραμμάτων, που υπάγεται στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, σύμφωνα με τον ισχύοντα ΟΕΥ.

5. Τον κ. Σγάγια Γεώργιο του Γρηγορίου, ως Εντεταλμένο Σύμβουλο Καθημερινότητας Πολιτών και του μεταβιβάζουμε την κατά τόπο αρμοδιότητα του υπευθύνου για την Δημοτική Ενότητα Γοργοποτάμου, σύμφωνα με τον ισχύοντα ΟΕΥ.

6. Τον κ. Στεργίου Αθανάσιο του Κωνσταντίνου, ως Εντεταλμένο Σύμβουλο και του μεταβιβάζουμε την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του Τμήματος Εκδηλώσεων και Προγραμμάτων Αθλητισμού, που υπάγεται στη Διεύθυνση Παιδείας, Δια Βίου Μάθησης και Αθλητισμού, σύμφωνα με τον ισχύοντα ΟΕΥ.

7. Τον κ. Ψειρόπουλο Κωνσταντίνο του Αναστασίου, ως Εντεταλμένο Σύμβουλο και του μεταβιβάζουμε την εποπτεία και ευθύνη λειτουργίας του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Αλληλεγγύης, που υπάγεται στη Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, πλην των αρμοδιοτήτων Προγραμμάτων Εθελοντισμού, σύμφωνα με τον ισχύοντα ΟΕΥ.

Δήλωση Δημάρχου Λαμιέων Πανουργιά Παπαϊωάννου για τον
ορισμό Αντιδημάρχων, Εντεταλμένων Συμβούλων και μεταβίβαση
αρμοδιοτήτων

Ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου μετά τον ορισμό Αντιδημάρχων, Εντεταλμένων Συμβούλων και τη μεταβίβαση αρμοδιοτήτων, δήλωσε:

«...Ο ορισμός των Αντιδημάρχων και Εντεταλμένων Συμβούλων, αποτελεί τον ορισμό της ευθύνης που αναλαμβάνουμε να υλοποιήσουμε το όραμα και το σχεδιασμό μας για την μετεξέλιξη του Δήμου μας, σε ένα μητροπολιτικό κέντρο ανάπτυξης και ευημερίας. Όλοι θα αξιολογούμαστε καθημερινά, όλοι θα δοκιμαστούμε σε θέσεις ευθύνης, για το έργο που θα εκτελούμε έχοντας εμπιστοσύνη στις δυνάμεις μας που αντλούμε από τους πολίτες για τους πολίτες. Δεν χρειάζονται λόγια μόνο πράξεις. Καλή δουλειά σε όλους...».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση