Αίτηση στεγαστικής συνδρομής για τους πλημμυροπαθείς της Στυλίδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 09:12 Αίτηση στεγαστικής συνδρομής για τους πλημμυροπαθείς της Στυλίδας

Προθεσμία τριών μηνών από τη δημοσίευση της Κ.Υ.Α….

Ανακοίνωση εξέδωσε το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Στυλίδας για τους δημότες των οποίων η κτιριακή τους υποδομή (κατοικίες, κτίρια επαγγελματικής χρήσης, κτίρια κοινωφελούς χρήσης ,κτηνοτροφικές μονάδες , επαγγελματικές αποθήκες) έχει υποστεί ζημιά από τις πλημμύρες που εκδηλώθηκαν το Σεπτέμβριο του 2023 στη δημοτική κοινότητα Στυλίδας , του Δήμου ότι δύναται να αιτηθούν την διενέργεια έκθεσης αυτοψίας στο πληγέν κτίριο προς την Δ.Α.Ε.Φ.Κ – Κ.Ε ( Ι. ΚΟΝΙΑΡΗ 43 Τ.Κ 11 471 ΑΘΗΝΑ) ΤΗΛ. 210-8704700 (210-8704728-730) εντός προθεσμίας τριών μηνών από τη δημοσίευση της Κ.Υ.Α 45008 Δ.Α.Ε.Φ.Κ –29-12-2023 για την χορήγηση Στεγαστικής Συνδρομής Σ.Σ.

Η Στεγαστική Συνδρομή αφορά για την ανακατασκευή ή επισκευή των κτηρίων που έχουν υποστεί βλάβες από τις πλημμύρες του θέματος, το κόστος της οποίας υπολογίζεται από τις σχετικές εκθέσεις αυτοψίας. Η ως άνω υπολογιζόμενη Στεγαστική Συνδρομή ( Σ.Σ). ανακατασκευής, δύναται να χρησιμοποιηθεί για αυτοστέγαση (αγορά έτοιμου ή υπό ανέγερση κτηρίου) ή για αποπεράτωση ιδιόκτητου κτηρίου. Η Στεγαστική Συνδρομή ( Σ.Σ. ) συνίσταται από 80% Δωρεάν Κρατική Αρωγή (Δ.Κ.Α.) που χορηγείται από την αρμόδια υπηρεσία και από 20% Άτοκο Δάνειο (Α.Δ.) που χορηγείται από τα πιστωτικά ιδρύματα, στους/στις δικαιούχους δανειολήπτες/-τριες.

Περισσότερα ΕΔΩ.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση