Λαμία: Στον Άγιο Αθανάσιο η Ιερή Εικόνα της Παναγίας της Πεφανερωμένης

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 12 Ιανουαρίου 2024 17:32 Λαμία: Στον Άγιο Αθανάσιο η Ιερή Εικόνα της Παναγίας της Πεφανερωμένης

Μέχρι τις 18 Ιανουαρίου 2024 ο Ιερός Ναός Αγίου Αθανασίου στα Γαλανέικα Λαμίας, θα παραμένει ανοιχτός από το πρωί μέχρι το βράδυ με την Εικόνα της Παναγίας Πεφανερωμένης, από την ομώνυμη Ιερά Μονή της Λευκάδας.

Η ανακοίνωση της Μητρόπολης:

Σήμερα  Παρασκευὴ 12 Ἰανουαρίου 2024, στις 5:00' το απόγευμα, έγινε η επίσημη υποδοχὴ τῆς Ιεράς και Θαυματουργού Εικόνος τής Παναγίας Πεφανερωμένης, από την ομώνυμη Ιερά Μονή τῆς Νήσου Λευκάδος, την οποία μάλιστα μετέφερε ο άγιος Καθηγούμενος αυτής, Ἀρχιμ. κ. Νικηφόρος Ἀσπρογέρακας, στον Ιερό Ναό Αγίου Αθανασίου Γαλανέικων Λαμίας, υπὸ του Σε-βασμιωτάτου Ποιμενάρχου μας, Μητροπολίτου Φθιώτιδος κ. Συμεὼν, του Ιερού Κλήρου και του πιστού λαού,

Θα ακολουθήσει πανηγυρική Δοξολογία, Ιερά Παράκληση και Ιερά Αγρυπνία.

Προσκαλούνται όλοι οι πιστοί, που το επιθυμούν, να συμμετάσχουν στην υποδοχή της Ιεράς Εικόνας, αλλά και στις υπόλοιπες καθημερινές λατρευτικές Ιερές Ακολουθίες, που θα πραγματοποιούνται με την ευκαιρία τής Εορτής τής Ενορίας τού Αγίου Αθανασίου. 

Σημειωτέον, ότι ο Ιερὸς Ναὸς, από τις 12 έως τις 18 Ιανουαρίου 2024, θα παραμένει καθημερινὰ ανοικτὸς, απὸ τις 06:30 το πρωί έως και τις 12:30 μετά τα μεσάνυκτα.

Δείτε αναλυτικά το πρόγραμμα:








Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση