Σταματήστε ό,τι κάνετε και ακούστε αυτόν τον "ύμνο" για τη Λαμία!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 10 Ιανουαρίου 2024 11:11 Σταματήστε ό,τι κάνετε και ακούστε αυτόν τον "ύμνο" για τη Λαμία! Φώτο: Χρήστος Καπούλας

Αυτό είναι για τις όμορφες Λαμιώτισσες...

Ο καλλιτέχνης είχε κέφια και μας έφτιαξε τη διάθεση πρωί πρωί που πέσαμε πάνω του στο Instagram!

"Στη Λαμία έχει Κάστρο, έχει Γήπεδo, Μουσεία!

Έχει βόλτες και μπαράκια, μα αλλού είναι η ουσία..."

Εξυμνεί τις όμορφες Λαμιώτισσες, λέγοντας χαρακτηριστικά πως "Στη Λαμία ο Βελουχιώτης και ο Διάκος πολεμούσε, γιατί ξέραν η Λαμία.. όμορφες μόνο γεννούσε"!

Δημιουργός του, ο μουσικός και στιχουργός, Στέφανος Γανόπουλος με καταγωγή από τη Βέροια, που τα τελευταία χρόνια δημιούργησε ένα κανάλι στο TikTok και ανεβάζει χιουμοστιστικά βιντεάκια, κυρίως τραγουδάκια, με δικούς του στίχους και μουσική, με πλούσια θεματολογία, για κάθε περίσταση, πόλη και όνομα, κάνοντας τα likes να πέφτουν βροχή!

Μια βόλτα στο προφίλ του σε Instagram & TikTok θα σας πείσει! Ψάξε να βρεις το αντίστοιχο τραγουδάκι για το όνομά σου ή την πόλη καταγωγής σου και γέλα ελεύθερα...

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση