«Έφυγε» ο άλλοτε Πρόεδρος των Κοινοτικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας - Φωκίδας Χρ. Στεργίου

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 11 Ιανουαρίου 2024 08:02 «Έφυγε» ο άλλοτε Πρόεδρος των Κοινοτικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας - Φωκίδας Χρ. Στεργίου

Ήταν από τα ιδρυτικά μέλη της Ομοσπονδίας Κοινοτικών Υπαλλήλων Ελλάδας…

Ένας άνθρωπος της Αυτοδιοίκησης, συνδικαλιστής των υπαλλήλων ΟΤΑ, «έφυγε» σήμερα Τετάρτη (10/1/24) από τη ζωή σε ηλικία 76 ετών.

Πρόκειται για το Χρήστο Στεργίου που διετέλεσε για πολλά χρόνια Γραμματέας στην Κοινότητα Μεξιατών και Πρόεδρος των Κοινοτικών Υπαλλήλων Φθιώτιδος - Φωκίδας ενώ υπήρξε ιδρυτής και Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κοινοτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΚΥΕ) το 1980 με πάνω από 2000 μέλη και 26 πρωτοβάθμια σωματεία.

Οι συνάδελφοί του τον χαρακτήριζαν «δάσκαλο» για τις γνώσεις του, ενώ όλοι είχαν να πουν τα καλύτερα για τον χαρακτήρα και την καλοσύνη του.

Η κηδεία του θα γίνει την Πέμπτη (11/01/2024) στις 12:00' το μεσημέρι στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος στις Μεξιάτες Λαμίας.

Ο συνάδελφός του στο Δήμο Λαμιέων Ε. Ζαρονικόλας τον αποχαιρετά:

«Έφυγε σήμερα από κοντά μας σε ηλικια 76 ετών, ο αδελφικός φίλος, ο συνάδελφος, ο δάσκαλος  των πρώην Κοινοτικών υπαλλήλων, ο επί χρόνια πρόεδρος των Συλλόγου Κοινοτικών υπαλλήλων Φθιώτιδας-Φωκίδας ακόμη πρόεδρος και ιδρυτής της Ομοσπονδίας Κοινοτικών Υπαλλήλων Ελλάδας (ΟΚΥΕ) και μετέπειτα ΟΜΕΟΤΑ, ΧΡΗΣΤΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΥ, η κηδεία θα γίνει αύριο 11-1-2024  στις 12 μ. ώρα στον Ι.Ν. Αγίου Παντελεήμονος στις Μεξιάτες Φθιώτιδας, εκφράζουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στους οικείους του

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση