Παίρνει θέση και ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς για το Πρωτοδικείο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 15 Ιανουαρίου 2024 16:41 Παίρνει θέση και ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς για το Πρωτοδικείο

«Στεκόμαστε απέναντι στη θεσμική υποβάθμιση της Λιβαδειάς και τη συγχώνευση των Πρωτοδικείων της Βοιωτίας…»

Ο Εμπορικός Σύλλογος Λιβαδειάς, παίρνει θέση στη συζήτηση που άνοιξε για τη συγχώνευση του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς με αυτό της Θήβας διαφωνώντας  ξεκάθαρα σε κάθε αντίστοιχο σχεδιασμό.

Όπως αναφέρει, «Η ενδεχόμενη μετατροπή του Πρωτοδικείου Λιβαδειάς σε παράρτημα του Πρωτοδικείου Θηβών θα δημιουργήσει περισσότερα προβλήματα από αυτά που θεωρητικά προβλέπεται να λύσει». Και συνεχίζει ο ΕΣΛ:

«Η πόλη της Λιβαδειάς, ως πρωτεύουσα του νομού, καλύπτει ένα σύνολο οικονομικών δραστηριοτήτων που ξεπερνά τα στενά όρια του πληθυσμού της πόλης. Το κόστος των μετακινήσεων και η χρονική επιβάρυνση που θα επιφέρει κάθε είδους συγχώνευση του δικαστικού χάρτη της περιοχής μας θα λειτουργήσει μόνο εις βάρος των πολιτών της!»

Μάλιστα θεωρούν ότι δημιουργούνται τετελεσμένα που τους καθιστούν καχύποπτους ότι «η πρακτική αυτή θα επεκταθεί και σε άλλες διοικητικές και υγειονομικές υπηρεσίες».

Και η ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Λιβαδειάς καταλήγει: «Ο εμπορικός κόσμος της Λιβαδειάς καλείται, εδώ και πολλά χρόνια, να διαχειριστεί ένα δυσβάσταχτο πλαίσιο κρίσεων. Κάθε προσπάθεια απαξίωσης της πόλης στο ρόλο της πρωτεύουσας του νομού και εν τέλει της αναπτυξιακής υπονόμευσής της, θα μας βρει μαχητικά αντίθετους γιατί θα μας φέρνει ακόμη πιο κοντά στον αφανισμό!».

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση