Στερεά: Διψήφιος αριθμός συλλήψεων για ναρκωτικά μέσα σε ένα 24ωρα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 14:25 Στερεά: Διψήφιος αριθμός συλλήψεων για ναρκωτικά μέσα σε ένα 24ωρα

Δύο άτομα στη Φθιώτιδα…

Έντεκα (11) άτομα, όλοι Έλληνες, συνελήφθησαν το τελευταίο 24ωρο σε περιοχές της Βοιωτίας, της Εύβοιας, της Ευρυτανίας και της Φθιώτιδας, μετά από συστηματικούς αστυνομικούς ελέγχους που λαμβάνουν χώρα καθημερινά, για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, με σκοπό την πρόληψη και καταστολή της διάδοσής τους.

Δύο από τις παραπάνω συλλήψεις πραγματοποιήθηκαν από την Ο.Π.Κ.Ε. του Αστυνομικού Τμήματος Λοκρών, καθώς βρήκαν σε έναν 26χρονο και έναν 22χρονο, αυτοσχέδια τσιγάρα με κάνναβη.

Οι υπόλοιπες συλλήψεις έγιναν από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (3 άτομα), της Α’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφάλειας Καρπενησίου (3 άτομα), της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Θηβών (2 άτομα) και της Β’ Ο.Π.Κ.Ε. του Τμήματος Ασφαλείας Χαλκίδας (1 άτομο).

Στις παραπάνω περιπτώσεις οι αστυνομικοί βρήκαν και κατάσχεσαν ποσότητες κοκαΐνης και ακατέργαστης κάνναβης, καθώς και αυτοσχέδια τσιγάρα που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, αναμεμειγμένες με καπνό.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση