Στο ίδιο έργο θεατές!...

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 16 Ιανουαρίου 2024 20:58 Στο ίδιο έργο θεατές!...

Πριν προλάβουμε να αναρτήσουμε το άρθρο «Πότε θα γίνουμε άνθρωποι;» με το μποτιλιάρισμα στην οδό Παπαποστόλου εξαιτίας ενός ανεύθυνου οδηγού, αναγνώστης μας έστειλε ένα ακόμη στην οδό Μιλτιάδη, όπου εγκλωβίστηκε το mini-bus, που εξυπηρετεί την οδό Εκκλησιών, για μισή ώρα.

Το παρκάρισμα και στις δύο πλευρές του δρόμου είχε ως αποτέλεσμα το μικρό λεωφορείο να εγκλωβιστεί στο σημείο για περίπου μισή ώρα.

Ο οδηγός του corolla απολογήθηκε ότι δε γνώριζε ότι περνά λεωφορείο από το συγκεκριμένο δρόμο, ωστόσο αν χρειαζόταν να περάσει ένα μεγάλο πυροσβεστικό τι θα γινόταν;

Για την ιστορία, «χάθηκαν» και δύο δρομολόγια με τα τελευταία μποτιλιαρίσματα τα οποία δεν πρόλαβαν με τον κόσμο να μην μπορεί να εξυπηρετηθεί σύμφωνα με το πρόγραμμα…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση