Στο ΔΣ της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 17 Ιανουαρίου 2024 09:09 Στο ΔΣ της Π.Ο.ΑΣ.Υ. ο Πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας

Την Παρασκευή συγκροτείται σε σώμα το νέο Συμβούλιο…

Στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Υπαλλήλων (Π.Ο.ΑΣ.Υ.) εξελέγη ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Φθιώτιδας (Ε.ΑΣ.Υ.Φ.) Νίκος Τριανταφύλλης.

Ο Πρόεδρος της Ε.ΑΣ.Υ.Φ. συμμετείχε στις εργασίες του 34ου εκλογοαπολογιστικού συνεδρίου, που πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα 12-14 Ιανουαρίου, το οποίο και ολοκληρώθηκε με την εκλογή των νέων οργάνων.

Οι συνάδελφοί του, αναγνωρίζοντας την πορεία του στα συνδικαλιστικά δρώμενα, του έδειξαν με την ψήφο τους την εμπιστοσύνη τους προκειμένου να τους εκπροσωπήσει στο ανώτερο συνδικαλιστικό τους όργανο που αριθμεί 40.000 αστυνομικούς.

Γνωρίζοντας τον Νίκο Τριανταφύλλη κι ως μάχιμο αστυνομικό, γνωρίζει τα προβλήματα που αντιμετωπίζει το προσωπικό της ΕΛ.ΑΣ. κι ευχόμαστε να συνεχίσει να υπερασπίζεται τα δικαιώματα του, με το θάρρος της γνώμης του, όπως έχει δείξει στο παρελθόν ότι δε διστάζει να το κάνει δημόσια, ανεξάρτητα αν κάποιους ενοχλεί.

Του ευχόμαστε καλή και δημιουργική θητεία στα νέα του καθήκοντα.

Το νέο ΔΣ της Π.Ο.ΑΣ.Υ. αναμένεται να συγκροτηθεί σε σώμα την προσεχή Παρασκευή 19 Ιανουαρίου 2024.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση