Ο Φθιώτιδας Συμεών στην 4η Αγιολογική Διάλεξη της Ι.Μ. Δημητριάδος & Αλμυρού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 19 Ιανουαρίου 2024 11:01 Ο Φθιώτιδας Συμεών στην 4η Αγιολογική Διάλεξη της Ι.Μ. Δημητριάδος & Αλμυρού

Θα μιλήσει για τον Όσιο Βησσαρίωνα τον Αγαθωνίτη…

Με τη ευλογία του Σεβ. Μητροπολίτου Δημητριάδος κ. Ιγνατίου, ο Μητροπολιτικός Ιερός Ναός Αγίου Νικολάου Βόλου, συνεχίζει την σειρά των Αγιολογικών διαλέξεων, αφιερωμένων στους νεοφανείς Αγίους της εποχής μας.

Την Παρασκευή 26 Ιανουαρίου, στις 6.00 μ.μ θα πραγματοποιηθεί η 4η διάλεξη που είναι αφιερωμένη στον Όσιο Βησσαρίωνα Αγαθωνίτη. Ομιλητής θα είναι ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Φθιώτιδος κ. Συμεών.

Οι συγκεκριμένες διαλέξεις παρουσιάζουν στο πλήρωμα της Τοπικής Εκκλησίας, πρόσωπα αγιασμένα του καιρού μας, με τα οποία, οι περισσότεροι εξ αυτών είχαν συνυπάρξει και μαθήτευσαν κοντά τους. Σκοπός των διαλέξεων αυτών είναι να αντλήσουμε διδάγματα ζωής από Αγίους που έζησαν στα χρόνια μας, αντιστάθηκαν στο εκκοσμικευμένο πνεύμα της εποχής μας και απέδειξαν ότι η Αγιότητα δεν είναι μια ξεπερασμένη υπόθεση του χθες, αλλά η διαχρονική εμπειρία της Εκκλησίας και η σταθερή προοπτική όλων μας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση