Διακοπή ρεύματος το απόγευμα του Σαββάτου σε περιοχές του Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 08:24 Διακοπή ρεύματος το απόγευμα του Σαββάτου σε περιοχές του Δομοκού

Αρκετά τα χωριά που θα μείνουν για περίπου 2 ώρες χωρίς ηλεκτροδότηση…

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Πρακτορείου του ΔΕΔΔΗΕ στο Δομοκό, το Σάββατο 20 Ιανουαρίου θα πραγματοποιηθούν διακοπές ρεύματος μεταξύ 15:00 και 17:00’ σε χωριά στην ευρύτερη περιοχή.

Συγκεκριμένα η διακοπή αφορά τις Κοινότητες, Αγραπιδιά, Βαρδαλή, Δομοκός, Γερακλί, Βούζι, Αχλαδιά, Πετρωτό, Σκοπιά, Μαντασιά, Καρυές, Πολυδένδρι, Λεύκα, Νέα Μάκρυση, Ξυνιάδα, Κορομηλιά, Άγιος Στέφανος, Άγιος Γεώργιος, Άνω και Κάτω Παλαμάς, Μακρολίβαδο, Μελιταία, Φιλιαδώνα, Νεοχώρι και Ανάβρα (Γούρα).

Σημειώνεται ότι επειδή πρόκειται για τεχνικές εργασίες μπορεί να υπάρξει μικρή μεταβολή στις ώρες διακοπής, δηλαδή να μειωθούν οι ώρες (το συνηθέστερο) ή αν προκύψουν απρόβλεπτες τεχνικές δυσκολίες να γίνει μικρή υπέρβαση.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση