Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας: Πιάστηκαν λαθροθήρες στην περιοχή των Ευρυτάνων

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 20 Ιανουαρίου 2024 08:20 Κυνηγετικός Σύλλογος Λαμίας: Πιάστηκαν λαθροθήρες στην περιοχή των Ευρυτάνων

Πρόστιμα και μήνυση…

Στο πλαίσιο των ελέγχων και των περιπολιών που διενεργούνται καθημερινά σε όλη την περιοχή αρμοδιότητας του Κυνηγετικού Συλλόγου Λαμίας, το βράδυ της Πέμπτης (18/1) λίγο πριν τα μεσάνυχτα, οι θηροφύλακες, του Συλλόγου Στέλιος Παπαποστόλου και της Ομοσπονδίας Σπύρος Γούβαλης, εντόπισαν λαθροθήρες σε δασική περιοχή του συνοικισμού Ευρυτάνων.

Ειδικότερα, εντόπισαν όχημα να κάνει χρήση προβολές με σκοπό την παράνομη θήρα. Το όχημα ακινητοποιήθηκε και στον έλεγχο διαπιστώθηκαν σωρεία παραβάσεων, με αποτέλεσμα να βεβαιωθεί επί τόπου στον κυνηγότοπο, διοικητικό πρόστιμο που ξεπερνά τα 1.000 ευρώ. Στη συνέχεια κατατέθηκε και η προβλεπόμενη μήνυση για παράνομη θήρα, στο Δασαρχείο Λαμίας.

Όπως σημειώνει ο Κυνηγητικός Σύλλογος Λαμίας, πλέον, πέρα των ποινικών ευθυνών που επισύρουν οι παράνομες πράξεις περί θήρας, προβλέπεται βεβαίωση διοικητικών προστίμων απευθείας στον κυνηγότοπο.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση