Λαμία: Όλα όσα έγιναν στο 1o Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 23 Ιανουαρίου 2024 12:36 Λαμία: Όλα όσα έγιναν στο 1o Συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας

Το 1ο συνέδριο Αγροτικής Επιχειρηματικότητας ολοκληρώθηκε το πρωί της Κυριακής 21ης Ιανουαρίου 2024 στην πόλη της Λαμίας

Παρουσία του Υπουργού Μεταφορών και Υποδομών Χρήστου Σταικούρα, Γενικού Γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής Κώστα Μπαγινέτα (εκπροσωπώντας τον Υπουργό κο Αυγενάκη), του πρώην Υπουργός και βουλευτή Φθιώτιδας Γιάννη Οικονόμου, Γεώργιου Κοτρωνιά, των Αντιπεριφερειαεχών Κώστα Αποστολόπουλου, Αικατερίνης Καλατζή και πολλών άλλων εκπροσώπων φορέων της περιοχής μας!

Το συνέδριο διοργανώθηκε από το Επιμελητήριο Φθιώτιδας και τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, διοργανώνεται με την ουσιαστική βοήθεια και υποστήριξη της Γενικής Γραμματείας Αγροτικής Πολιτικής και Διεθνών Σχέσεων του Υπουργείου.

Οι ομιλίες όλων των εκπροσώπων είχαν ως κύριο γνώμονα ότι ο  πρωτογενής τομέας διαχρονικά ήταν, είναι και θα είναι βασική πλουτοπαραγωγική πηγή!

Μέσα από τον χαιρετισμό του κου Αυγενάκη ενημερωθήκαμε ότι σύντομα θα δημιουργηθούν τμήματα Αγροτικής Ανάπτυξης στα Επιμελητήρια όλης της Χώρας!

Πριν τις ομιλίες ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας Θανάσης Κυρίτσης απένειμε τιμητική πλακέτα στον Γραμματέα Κώστα Μπαγινέτα!

 

 

 

 

 

 

 

 

Η θεματολογία του εν λόγω φόρουμ κινήθηκε γύρω από τις εξής θεματικές:

• Παραγωγική δυναμική της Φθιώτιδας και της Περιφέρειας Στ. Ελλάδας: το παρόν και το μέλλον

• παροχή κινήτρων για την ανάπτυξη συλλογικών μορφών

• εισαγωγή ψηφιακών εργαλείων

• τρόποι αύξησης προστιθέμενης αξίας των ελληνικών προϊόντων

• προώθηση της εξωστρέφειας

• εργαλεία στήριξης και χρηματοδοτικές ευκαιρίες μέσω νέας ΚΑΠ και Ταμείου Ανάκαμψης

 

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση