Κοπή Αγιοβασιλόπιτας και Αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 25 Ιανουαρίου 2024 16:33 Κοπή Αγιοβασιλόπιτας και Αρχαιρεσίες ανάδειξης νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών

Στο κάλεσμα του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών & Συγγραφέων, στη Β΄ Αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων, ανταποκρίθηκαν μέλη και παλιοί και νέοι φίλοι του Ομίλου.

Ήταν από την αρχή μέχρι το τέλος μια αληθινά ζεστή συνάντηση φίλων των Γραμμάτων, του Βιβλίου, του Πολιτισμού και του Ομίλου.

Όλοι τους σημαντικές παρουσίες, αξιόλογες προσωπικότητες και σπουδαίοι φίλοι του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων.

Ανάμεσά τους, βρέθηκαν οι Γιώργος Σαγιάς-συγγραφέας, ποιητής- και Βίβιαν Αργύρη, πρώην Αντιδήμαρχοι Πολιτισμού στον Δήμο Λαμιέων, η προηγούμενη Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Μόρφω Ρουποτιά, η τωρινή Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Ειρήνη Σόλια, οι Κώστας Σταυρογιάννης, Αντιδήμαρχος Τεχνικών Υπηρεσιών και ο Δημήτρης Κυρίτσης, Αντιδήμαρχος Διοικητικών Υπηρεσιών και βεβαίως ο Βουλευτής Φθιώτιδας Γιώργος Κοτρωνιάς, στη διάρκεια της θητείας του οποίου είχε ολοκληρωθεί και εγκαινιασθεί η κατασκευή του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου Λαμιέων, όπου βρίσκονται τα Γραφεία του Ομίλου, τα οποία είχαν παραδοθεί στον Όμιλο,ύστερα από ενέργειες της τότε Αντιδημάρχου Πολιτισμού, Βίβιαν Αργύρη.

Ο Πρόεδρος της ΠΕΛ Λεωνίδας Κωστόπουλος, ήταν επίσης εκεί, ενώ η φίλη του Ομίλου Έλενα Φιντιάνη, Διερμηνέας της ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964,  ήταν μια ευχάριστη έκπληξη στη συνάντηση της Κυριακής.

Το φλουρί κέρδισε για δεύτερη χρονιά το μέλος του Δ.Σ. Λίλη Τσώνη.      

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση