Αγιασμός και κοπή Βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 27 Ιανουαρίου 2024 21:48 Αγιασμός και κοπή Βασιλόπιτας στην Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς

Τελετή Αγιασμού και κοπή Πρωτοχρονιάτικης Βασιλόπιτας 2024 είχαμε την Πέμπτη (25-01-2024) στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης Π/θμιας & Δ/θμιας Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Φθιώτιδος κ. κ. Συμεών.

Τον Σεβασμιώτατο κ. Συμεών υποδέχτηκε η Διευθύντρια της Περιφερειακής Δ/νσης Εκπ/σης Ελένη Μπενιάτα, ευχαριστώντας τον θερμά τόσο για την τιμητική του παρουσία όσο και για την ιδιαίτερη ευαισθησία του σε εκπαιδευτικά θέματα και σε οτιδήποτε σχετίζεται με τη μόρφωση, την καλλιέργεια και την παιδεία των μαθητών. 

Ο Μητροπολίτης απηύθυνε εγκάρδιες ευχές σε όλο το προσωπικό της Διεύθυνσης και εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του προς όλη την εκπαιδευτική κοινότητα για το υποδειγματικό έργο που επιτελεί. Ανέφερε τη συνεχή προσπάθεια της τοπικής Εκκλησίας, προκειμένου να διευκολύνει και να υποστηρίζει το εκπαιδευτικό έργο, ενώ επεσήμανε ότι η επιτυχία ενός εκπαιδευτικού και ενός σχολείου παραπέμπει σε επιτυχία ολόκληρης της κοινωνίας.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Παιδείας - Δια Βίου Μάθησης του Δήμου Λαμιέων Παναγιώτης Παρχαρίδης, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού και Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Λαμιέων Ειρήνη Σόλια, ο Διευθυντής Α/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Ευθύμιος Γκούμας, ο Διευθυντής Β/θμιας Εκπαίδευσης Φθιώτιδας Κωνσταντίνος Σπαλιώρας, ο Οργανωτικός Συντονιστής του ΠΕΚΕΣ Στερεάς Ελλάδας Χρίστος Μαρκαντώνης και η Προϊσταμένη του ΚΕΔΑΣΥ Φθιώτιδας Βασιλική Αλβέρτη. 

Τέλος, η Περιφερειακή Διευθύντρια ευχήθηκε η φετινή χρονιά να είναι γεμάτη υγεία, χαρά, φως και πρόοδο και το φετινό ταξίδι να μετατραπεί σε μια αξέχαστη εμπειρία γνώσεων, παιδείας και συνεργασίας. Η Περιφερειακή Διεύθυνση Εκπαίδευσης Στερεάς Ελλάδας, με όλες τις διοικητικές, παιδαγωγικές και υποστηρικτικές υπηρεσίες της, θα είναι πάντα στη διάθεση κάθε ενδιαφερομένου, εκπαιδευτικού, γονέα, μαθητή, πολίτη.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση