Συνελήφθη στο αεροδρόμιο φίλος του Ριζάι που τον είχαν συλλάβει και στη Λαμία

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Φεβρουαρίου 2024 08:03 Συνελήφθη στο αεροδρόμιο φίλος του Ριζάι που τον είχαν συλλάβει και στη Λαμία

Η πολυτελής BMW είχε κινήσει το "ενδιαφέρον" των αστυνομικών της Άμεσης Δράσης…

Στη σύλληψη ενός 48χρονου Αλβανού, φίλου του γνωστού βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι, προχώρησαν την Τρίτη 30 Ιανουαρίου 2024, στο αεροδρόμιο, αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Διεύθυνσης Αστυνόμευσης Αερολιμένα Αθηνών, δυνάμει εντάλματος σύλληψης.

Ειδικότερα, στο πλαίσιο συνοριακού ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι σε βάρος του ανωτέρω εκκρεμούσε το μέτρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα, ενώ από τον περαιτέρω έλεγχο προέκυψε ότι σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης ανακριτικών Αρχών για τα αδικήματα της ανθρωποκτονίας με πρόθεση και της έκρηξης.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ πρόκειται για γνωστό στις αρχές άτομο με το παρατσούκλι «Τάκης ο Αλβανός», ο οποίος κατηγορείται για την έκρηξη που έγινε στα τέλη του 2014 σε εν κινήσει αυτοκίνητο μάρκας smart στην Αττική Οδό κοντά στο αεροδρόμιο, που είχε ως αποτέλεσμα το θάνατο ενός 35χρονου Αλβανού.

Είχε εντοπιστεί και συλληφθεί πριν τρία χρόνια στη Λαμία, σε τυχαίο έλεγχο των αστυνομικών του Τμήματος Άμεσης Δράσης, που σταμάτησαν πολυτελές αυτοκίνητο μάρκας BMW στη συμβολή των οδών Κύπρου και Γ. Πλατή.

Τότε, δεν πίστευαν στα μάτια τους, όταν είδαν στη θέση του συνοδηγού τον γνωστό βαρυποινίτη Αλκέτ Ριζάι. Ο συγκεκριμένος ωστόσο βρισκόταν σε νόμιμη άδεια από τις Φυλακές Δομοκού, ενώ και ο οδηγός του οχήματος, που επρόκειτο για επιχειρηματία, δεν απασχολούσε τις αρχές. Όμως ο έλεγχος του άλλου συνεπιβάτη, έφερε ευρήματα και δεν ήταν άλλος από τον «Τάκη τον Αλβανό».

Είχε συλληφθεί και κρατηθεί μέχρι το βράδυ στο Αστυνομικό Μέγαρο Λαμίας πριν γίνει η μεταγωγή του στην Αθήνα, καθώς φαινόταν και η εμπλοκή του σε αιματηρό επεισόδιο στη Γλυφάδα με έναν νεκρό και τρεις τραυματίες.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση