Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στην έδρα του Δήμου Λοκρών

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 03 Φεβρουαρίου 2024 08:10 Το Επιμελητήριο Φθιώτιδας στην έδρα του Δήμου Λοκρών

Συμμετείχε στη διαμαρτυρία για το Ειρηνοδικείο Αταλάντης…

Συνεχίστηκαν οι συναντήσεις των ανθρώπων του Επιμελητηρίου Φθιώτιδας με τις Αυτοδιοικητικές Αρχές και την Παρασκευή (2/2) το πρωί επισκέφτηκαν το δήμαρχο Λοκρών Αθανάσιο Ζεκεντέ στο Δημαρχείο της Αταλάντης.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, επιβεβαιώθηκε η άριστη συνεργασία των δύο πλευρών και συζητήθηκαν θέματα που αφορούν την ενίσχυση των επιχειρήσεων της περιοχής αλλά και πιθανές δράσεις προώθησης των τοπικών προϊόντων μέσα από τη συμμετοχή σε εκθεσιακά γεγονότα, με απώτερο στόχο την ανάδειξη της εξωστρέφειας των εγχώριων επιχειρήσεων.

Μετέπειτα, συμμετείχαμε στην παράσταση διαμαρτυρίας στο Ειρηνοδικείο Αταλάντης για να ενώσουμε τη φωνή μας με την τοπική κοινωνία και να εκφράσουμε την πλήρη αντίθεση μας στην πρόθεση κατάργησής του, η οποία θα επιφέρει δυσμενείς συνέπειες στην ευρύτερη περιοχή.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση