Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο ΚΑΠΗ Αταλάντης

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Φεβρουαρίου 2024 17:20 Κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας στο ΚΑΠΗ Αταλάντης

Παρουσία μεγάλου αριθμού μελών πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου 2024 η κοπή της πρωτοχρονιάτικης βασιλόπιτας του ΚΑΠΗ Αταλάντης με την ευλογία και τις ευχές του πατέρα Δημήτριου Βούλγαρη και του πατέρα Κωνσταντίνου Βουρλιά. Μετά την κοπή της βασιλόπιτας ακολούθησε λαχειοφόρος στην οποία κληρώθηκαν πολλά και χρήσιμα δώρα για τα παρευρισκόμενα μέλη του ΚΑΠΗ.

Στην εκδήλωση έδωσαν το παρών ο Δήμαρχος Λοκρών κ. Αθανάσιος Ζεκεντές, ο Αντιδήμαρχος Αταλάντης κ. Κωνσταντίνος Μπακανδρίτσος, η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής και Προστασίας κ. Αθανασία Βλαχομήτρου, ο Αντιδήμαρχος Δαφνουσίων κ. Ιωάννης Ανεστόπουλος, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Βασίλειος Κυριαζής, ο Πρόεδρος του ΚΑΠΗ κ. Αθανάσιος Παπαγόρας, τα μέλη του Δ.Σ. του ΚΑΠΗ Αταλάντης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση