Καμένα Βούρλα: Απόπειρα εμπρησμού στο κλειστό γυμναστήριο (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 15:10 Καμένα Βούρλα: Απόπειρα εμπρησμού στο κλειστό γυμναστήριο (ΦΩΤΟ)

Άγνωστοι έβαλαν φωτιά και προκάλεσαν ζημιές - Διερχόμενος είδε τον καπνό και κάλεσε την Πυροσβεστική…

Μήνυση κατά αγνώστων που έβαλαν φωτιά στο Γυμναστήριο Καμένων Βούρλων, θα καταθέσει ο Δήμος, μετά από το νέο περιστατικό δολιοφθοράς που καταγράφεται στην περιοχή.

Συγκεκριμένα το απόγευμα της Τετάρτης (7/2), διερχόμενος κάτοικος αντιλήφθηκε καπνό και φλόγα εντός του Γυμναστηρίου, όπου γίνονται εργασίες τοποθέτησης νέου τάπητα.

Όπως αναφέρουν άνθρωποι του Δήμου, πρόκειται ξεκάθαρα για εμπρησμό, καθώς η φωτιά ξεκίνησε από πριονίδια που φρόντισαν ο/οι δράστης/ες να φέρουν στο σημείο.

Αποτέλεσμα της μικρής έκτασης πυρκαγιάς, που έσβησαν γρήγορα πυροσβέστες του ΠΚ Αγίου Κωνσταντίνου, ήταν υλικές ζημιές, με την καταστροφή λίγων δοκών από το υπόστρωμα του δαπέδου.

Σημειώνουμε ότι στο Γυμναστήριο εκτελούνται εργασίες, που έχουν προσωρινά διακοπεί εδώ και δυο εβδομάδες.

Αυτό είναι το δεύτερο περιστατικό με καταστροφή δημοτικής περιουσίας, μετά τις πέντε κομμένες κολόνες φωτισμού στο δρόμο που διασχίζει το άλσος της Λουτρόπολης μπροστά από τα δυο παλιά υδροθεραπευτήρια.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση