Κουτσούμπας από Φθιώτιδα: Δίκαιος ο αγώνας των αγροτών, να υλοποιηθούν τώρα τα αιτήματα τους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 08 Φεβρουαρίου 2024 18:11 Κουτσούμπας από Φθιώτιδα: Δίκαιος ο αγώνας των αγροτών, να υλοποιηθούν τώρα τα αιτήματα τους

Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας βρίσκεται από το πρωί της Πέμπτης στα μπλόκα των αγροτών στη Φθιώτιδα.

Στο μπλόκο της Αταλάντης ανέφερε στη δήλωσή του: 

"Ο αγώνας των αγροτών είναι δίκαιος. Εδώ από την Αταλάντη, από τη Φθιώτιδα -πριν ήμασταν στο Κάστρο, θα πάμε στην Ανθήλη, θα συνεχίσουμε στη Θεσσαλία- στηρίζουμε τα δίκαια αιτήματα των αγροτών. Με τον αγώνα τους έχουν καταφέρει να στριμώξουν την κυβέρνηση, η οποία πέρασε από το ψέμα και τη συκοφαντία και την καταστολή αρχικά, σε μέτρα-κοροϊδία τα οποία δεν απαντούν στα δίκαια αιτήματα των αγροτών". 

Δείτε βίντεο:

Η Ανθήλη Φθιώτιδας ήταν ο επόμενος σταθμός της επίσκεψης του ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα, στα αγροτικά μπλόκα.

Οι αγρότες του μπλόκου έκλεισαν συμβολικά την Εθνική Οδό Αθηνών - Λαμίας, στο ρεύμα προς Λαμία.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση