Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικές οδούς της Λαμίας λόγω έργων φυσικού αερίου

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024 07:46 Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις σε κεντρικές οδούς της Λαμίας λόγω έργων φυσικού αερίου

Από τη Δευτέρα 12 Φεβρουαρίου και για ένα περίπου μήνα…

Στο πλαίσιο εργασιών εκσκαφής για εγκατάσταση δικτύου Φυσικού Αερίου απαιτούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις ανά ημέρα επί των οδών Λεωσθένους Δεδούση, Σατωβριάνδου, Πατρόκλου, Χατζοπούλου, Παλαιολόγου, Θερμοπυλών, Φειδίου, Έσλιν,Λεωνίδου και Πλατεία Πάρκου.

Οι εργασίες στα παραπάνω τμήματα θα ξεκινήσουν την Δευτέρα 12-02-2024, θα διαρκέσουν περίπου ένα μήνα και θα είναι σε σειρά οι εξής :

- Χατζοπούλου (κυκλοφορία μέσω Πάρκου – Καποδιστρίου)

- Λεωσθένους Δεδούση (κυκλοφορία μέσω Λεωνίδου)

- Φειδίου

- Έσλιν

- Λεωνίδου (από Καποδιστρίου έως Παλαιολόγου)

- Παλαιολόγου

- Θερμοπυλών (κυκλοφορία μέσω Πανουργιά, Παπακυριαζή, Παπαφλέσσα)

- Σατωβριάνδου (κυκλοφορία από Δροσοπούλου και περιφερειακά)

- Πλατεία Πάρκου (από Σατωβριάνδου έως το Public)

- Πατρόκλου (κυκλοφορία από Δροσοπούλου ή Σατωβριάνδου)

Όπως αναφέρεται από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Λαμιέων προς την υπεύθυνη εταιρία:

«Θα γίνει τμηματική διακοπή της κυκλοφορίας των παραπάνω οδών, και τροποποίηση των λεωφοριογραμμών ανάλογα με την πορεία των εργασιών και μετά το πέρας των εργασιών η κυκλοφορία θα δίνεται καθημερινά προς διευκόλυνση της κυκλοφορίας των πολιτών.

Παρακαλούμε όπως προβείτε: σε συνεννόηση με τα εμπορικά καταστήματα για ελεύθερη πρόσβαση για την φορτοεκφόρτωση των εμπορευμάτων, στην προειδοποίηση των οδηγών, και ρυθμίσετε την κυκλοφορία με κατάλληλη σήμανση και με φυσική παρουσία (σημαιοφόρους) όπου χρειάζεται και την μη εκτέλεση εργασιών την ημέρα της Λαικής Αγοράς (Σάββατο).

Επίσης παρακαλούμε για την έντεχνη και βέλτιστη αποκατάσταση με ασφαλτική στρώση των τομών το συντομότερο δυνατόν, καθώς επίσης να ληφθούν όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας των πεζών και οχημάτων για την αποφυγή ατυχημάτων κατά την εκτέλεση των εργασιών.

Επισημαίνουμε ότι επειδή ο προγραμματισμός, η εκτέλεση και η επίβλεψη των εργασιών του φυσικού αερίου , γίνονται από την Διεύθυνση Εργων της Δημόσιας επιχείρησης δικτύων διανομής αερίου, ΔΕΔΑ Α.Ε. (τηλ. 2162000499 e-mail:Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) και σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, δεν υπάρχει δυνατότητα παρέμβασης του Δήμου στην εκτέλεση των εργασιών αυτών, για οποιαδήποτε σημαντική αλλαγή στον προγραμματισμό των εργασιών να ενημερώνετε άμεσα όλους τους φορείς

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση