Επίσκεψη του «The Bee Camp» στο 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας (ΦΩΤΟ)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 14 Φεβρουαρίου 2024 13:15 Επίσκεψη του «The Bee Camp» στο 16ο Πειραματικό Δημοτικό Σχολείο Λαμίας (ΦΩΤΟ)

«Γίνε για μια μέρα …μέλισσα»!

Τη Δευτέρα, 12 Φεβρουαρίου 2024, πραγματοποιήθηκε στον προαύλιο χώρο του σχολείου μας εκπαιδευτικό, βιωματικό πρόγραμμα με θέμα τη «Μέλισσα».

Η υλοποίηση του περιβαλλοντικού εργαστηρίου «BEESCHOOL powered by APIVITA» σχεδιάστηκε και υλοποιήθηκε από τον οργανισμό «The Bee Camp».

Μία διεπιστημονική ομάδα γυναικών  (καλλιτέχνες, εκπαιδευτικοί, περιβαλλοντικοί επιστήμονες, γεωπόνοι) έδωσαν την ευκαιρία στους μαθητές/τριες του 16ου Πειραματικού Δημοτικού Σχολείου Λαμίας να γίνουν μέλισσες για μια μέρα, να πάρουν μέρος στο πιο όμορφο ταξίδι των επικονιαστών και να γνωρίσουν τον ασυναγώνιστο κόσμο των μελισσών της κυψέλης.

Το περιβαλλοντικό πρόγραμμα, το οποίο λειτούργησε συμπληρωματικά εμπλουτίζοντας το σχολικό, εκπαιδευτικό υλικό, καλλιέργησε θετικές περιβαλλοντικές στάσεις εμπνέοντας παράλληλα σεβασμό για τη φύση για ένα πιο αισιόδοξο και βιώσιμο μέλλον.

Ο Σύλλογος Διδασκόντων του σχολείου μας ευχαριστεί θερμά τον οργανισμό «The Bee Camp» και την εταιρία APIVITA ως υποστηρικτή της δράσης.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση