Δραπέτευσε από το Νοσοκομείο κρατούμενος των Φυλακών Δομοκού

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 08:14 Δραπέτευσε από το Νοσοκομείο κρατούμενος των Φυλακών Δομοκού (ΦΩΤΟ αρχείου)

Συνελήφθη από αστυνομικούς της ΔΙΑΣ στην περιοχή της Νεάπολης….

Συναγερμός το πρωί της Πέμπτης (15/2) στην περιοχή του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας, για ασθενή - κρατούμενο των Φυλακών Δομοκού, που δραπέτευσε από το δωμάτιο - κελί.

Γύρω στις 06:30’ ένας 43χρονος Γεωργιανός που είχε μεταφερθεί από το Κατάστημα Κράτησης και νοσηλευόταν σε Κλινική του ΠΓΝ Λάρισας, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, κατάφερε να το σκάσει, με τους φρουρούς να ειδοποιούν το «100».

Όπως καταγράφει το larissanet.gr πολύ γρήγορα κατάφεραν να τον εντοπίσουν και αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙΑΣ να τον συλλάβουν στην περιοχή της Νεάπολης.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του LamiaReport, πρόκειται για βαρυποινίτη που εκτίει ποινή κάθειρξης για απόπειρα ανθρωποκτονίας και ληστεία, ενώ επρόκειτο να δικαστεί στη Θεσσαλική πρωτεύουσα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση