Λαμία: Επιτέλους απομακρύνθηκαν οι κάδοι που «έκοβαν» το πεζοδρόμιο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 16 Φεβρουαρίου 2024 08:20 Λαμία: Επιτέλους απομακρύνθηκαν οι κάδοι που «έκοβαν» το πεζοδρόμιο

Μετά από πέντε χρόνια συνεχών αιτημάτων και καταγγελιών!...

Κάτι άλλαξε στο πεζοδρόμιο της Μακροπούλου πάνω από την Επισκοπή, όπου εδώ και χρόνια βρισκόντουσαν δύο κάδοι σκουπιδιών εμποδίζοντας την ελεύθερη διέλευση των πεζών.

Το LamiaReport είχε δεχτεί επανειλημμένα καταγγελίες για την «ιδέα» να τοποθετηθούν οι κάδοι στο συγκεκριμένο σημείο (δείτε ΕΔΩ). Μία «ιδέα» που χρονολογούνταν από το μακρινό 2017!

Υπήρχε πραγματικός κίνδυνος για μητέρες με καρότσια και φυσικά για παιδιά ή άτομα με κινητικά προβλήματα, που αναγκαζόντουσαν να κατεβαίνουν από το πεζοδρόμιο για να περάσουν, ωστόσο οι κάδοι παρέμεναν στο σημείο.

Οι αναγνώστες μας που μας βοηθούν με τις επισημάνσεις τους για τα κακώς κείμενα που βλέπουν στην πόλη, ενίοτε μας ενημερώνουν και για τα καλά. Έτσι μας ενημέρωσαν ότι επιτέλους  οι κάδοι απομακρύνθηκαν από το σημείο και τοποθετήθηκαν στην απέναντι πλευρά και με τέτοιον τρόπο μάλιστα ώστε να μην καλύπτεται σχεδόν ούτε μία θέση στάθμευσης αυτοκινήτου.

Όπως αναφέρει δημότης με επιμονή και υπομονή τα καταφέρνεις, προσθέτοντας δημόσια το ευχαριστώ της στον Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Κερπινιώτη:

«<<ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΠΡΟΣΠΕΛΑΣΙΜΟ ΤΟ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟ!!>>

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ δημόσια και προσωπικά τον αντιδήμαρχο κύριο Κωνσταντίνος Κερπινιώτης  που ανταποκρίθηκε άμεσα κι έκανε προσπελάσιμο το πεζοδρόμιο  της γειτονιάς Μακροπούλου και Σκληβανιώτη!! Η λύση δόθηκε με τη μετακίνηση των κάδων σε άλλο σημείο και πλέον ο κάθε πολίτης που περνά από κει δεν κινδυνεύει. Προσπάθειες 5 χρόνων στις δυο προηγούμενες δημοτικές αρχές έπεφταν στο κενό! Με επιμονή και υπομονή τα καταφέραμε!!! Ποτέ μην κάνετε πίσω! Κύριε αντιδήμαρχε ευχόμαστε να συνεχίσετε έτσι δυναμικά και να προσφέρετε σ´αυτήν την όμορφη πόλη ό,τι καλύτερο μπορείτε για να γίνει ομορφότερη

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση