Φθιώτιδα: Νέα σύλληψη για ναρκωτικά, όπλα και λαθραίο καπνό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου 2024 08:16 Φθιώτιδα: Νέα σύλληψη για ναρκωτικά, όπλα και λαθραίο καπνό

Κατασχέθηκαν ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης, ναρκωτικά δισκία, 1 σουγιάς και 1 μαχαίρι, ζυγαριά ακριβείας, τρίφτης κάνναβης και ο αδασμολόγητος καπνός…

Από αστυνομικούς της του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας, συνελήφθη την Πέμπτη (15/2) σε περιοχή της Σπερχειάδας, 63χρονος για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, περί όπλων, καθώς και περί τελωνειακού κώδικα.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς είχε στην κατοχή του, ενώ βρέθηκαν και κατασχέθηκαν και σε νομότυπη έρευνα που πραγματοποιήθηκε στο σπίτι του, τα παρακάτω:

• 4 αυτοσχέδιες συσκευασίες που περιείχαν ποσότητες ακατέργαστης κάνναβης, συνολικού μεικτού βάρους 151,3 γραμμαρίων,

• 7 δισκία φαρμακευτικού σκευάσματος, για την αγορά των οποίων απαιτείται ιατρική συνταγή,

• ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας & πλαστικός τρίφτης κάνναβης,

• 2 μαχαίρια, εκ των οποίων το ένα σουγιάς, με μήκη λάμας 13 & 6 εκατοστών αντίστοιχα και

• αυτοσχέδια συσκευασία με αδασμολόγητο καπνό, μεικτού βάρους 261 γραμμαρίων

Την προανάκριση διενήργησε η Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Λαμίας, ενώ ο 63χρονος θα οδηγηθεί στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λαμίας.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση