Συνάντηση Παπαϊωάννου - Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας στο Δημαρχείο

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 08 Μαρτίου 2024 08:34 Συνάντηση Παπαϊωάννου - Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας στο Δημαρχείο

Βασικό θέμα συζήτησης το παλιό Δικαστικό Μέγαρο και το υπό κατασκευή στη θέση Τσαλτάκη…

Τον Πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Λαμίας, Θανάση Μακρυγιάννη υποδέχτηκε στο γραφείο του στο Δημαρχείο, ο Δήμαρχος Λαμιέων Πανουργιάς Παπαϊωάννου, προκειμένου να συζητήσουν θέματα που απασχολούν και τις δύο πλευρές.

Τον κ. Μακρυγιάννη συνόδευαν ο ΓΓ Γιώργος Ρεντίφης, η ταμίας Βασιλική Τσιγκόλη και το μέλος Κατερίνα Ξάνθη.

Βασικό θέμα συζήτησης η άσχημη κατάσταση του υπάρχοντος Δικαστικού Μεγάρου στην οδό Καποδιστρίου και η κατασκευή του νέου Δικαστικού Μεγάρου Λαμίας στην περιοχή Τσαλτάκη.

Στη συνάντηση, έγινε αναφορά και σε γενικότερα θέματα δικαιοσύνης ενώ υπογραμμίστηκε η επέκταση της συνεργασίας των δυο πλευρών, αρχικά σε θέματα τοπικού ενδιαφέροντος που αφορούν τη Δημοτική Αρχή και το Δικηγορικό Σύλλογο Λαμίας, όπως επίσης σε πρωτοβουλίες και δράσεις για την ανάδειξη των ζητημάτων του νομικού κλάδου.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση