Στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας ο παλιός και ο νέος διοικητής του ΚΕΥΠ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 11 Μαρτίου 2024 22:54 Στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας ο παλιός και ο νέος διοικητής του ΚΕΥΠ

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη ΠΕ Φθιώτιδας- Ηλία Σανίδα, πραγματοποίησε σήμερα Δευτέρα (11/3) ο νέος Διοικητής του ΚΕΥΠ και Φρούραρχος Λαμίας Ταξίαρχος Αναστάσιος Μαυρομάτης, συνοδευόμενος από τον αερχόμενο διοικητή του Κέντρου και μέχρι πρότινος Ανώτατο Διοικητή Φρουράς Υποστράτηγο ε.α. Ευάγγελο Κατσάρα.

Στα πλαίσια της επισκέψεως τους, ο απερχόμενος Διοικητής χάρισε στον Αντιπεριφερειάρχη αναμνηστική πλακέτα κι αυτός με τη σειρά του τον ευχαρίστησε για την αγαστή συνεργασία τους κατά τη διάρκεια της θητείας του και του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή τύχη σε αυτόν και την οικογένεια του. Στο νέο Διοικητή ευχήθηκε καλή επιτυχία με υπομονή και επιμονή στα νέα του καθήκοντα.

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση