Λαμία: Οι απατεώνες ξανάρχονται!

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 12 Μαρτίου 2024 20:52 Λαμία: Οι απατεώνες ξανάρχονται!

Προσοχή - Νέο μπαράζ τηλεφωνημάτων…

Δεν λένε να σταματήσουν οι απατεώνες που αναστατώνουν συμπολίτες μας προσποιούμενοι, άλλοτε γιατρούς, άλλοτε αστυνομικούς και άλλοτε τα ίδια τα θύματα σοβαρού τροχαίου ατυχήματος, προσπαθώντας να αποσπάσουν μεγάλα χρηματικά ποσά.

Περισσότερα από πέντε περιστατικά έχουν καταγγελθεί στο LamiaReport το τελευταίο 24ωρο, από «υποψήφια θύματα», που ευτυχώς ήταν απόλυτα ενημερωμένοι και δεν πίστεψαν τα κλάματα του προσώπου που βγήκε στην άλλη γραμμή.

Σε τρεις περιπτώσεις ο/η απατεώνας ξεκίνησε με τον ίδιο ακριβώς τρόπο, συγκεκριμένα με κλάματα, ότι είχε σπάσει το πόδι του/της. Σε μία από αυτές η ηλικιωμένη γυναίκα που ήταν ο αποδέκτης του τηλεφωνήματος και γνώριζε πολύ καλά την απάτη καθώς είχαν προσπαθήσει και στο παρελθόν να τη ξεγελάσουν, προσπάθησε να τους πιάσει κουβέντα, έχοντας ως στόχο να τους παγιδέψει. Φαίνεται όμως ότι δεν ακούστηκε αρκετά τρομαγμένη και οι απατεώνες της έκλεισαν το τηλέφωνο.

Σε όλες τις περιπτώσεις τα τηλεφωνήματα ήταν με απόκρυψη αριθμού και στο σταθερό τηλέφωνο των υποψήφιων θυμάτων.

Θα επιμείνουμε για μία ακόμη φορά στο να προσέχετε, καθώς όποτε έχουμε μαζικά τηλεφωνήματα, σχεδόν πάντα αποκαλύπτεται ότι υπάρχει «εισπράκτορας» των απατεώνων στην περιοχή. Αυτό σημαίνει δε θα ησυχάσουν μέχρι να βρεθούν θύμα ή να συλληφθεί ο άνθρωπός τους!

Προσέχουμε λοιπόν για να έχουμε…

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση