Λάρισα: Πέθανε ο τέως αντιπεριφειάρχης Γιώργος Λαδόπουλος

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 15 Μαρτίου 2024 13:56 Λάρισα: Πέθανε ο τέως αντιπεριφειάρχης Γιώργος Λαδόπουλος

Θλίψη έχει προκαλέσει στη Λάρισα ο θάνατος του τέως αντιπεριφερειάρχη, Γιώργου Λαδόπουλου σε ηλικία 62 ετών, έπειτα από μια άνιση μάχη με τον καρκίνο.

Πατέρας δύο παιδιών, αγροτοσυνδικαλιστής, πρώην πρόεδρος του ΤΟΕΒ Πηνειού και πρώην αντιπεριφερειάρχης Αγροτικού Τομέα, κατέληξε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας όπου και νοσηλευόταν.

Ο εκλιπών, αγρότης στο επάγγελμα, είχε υπηρετήσει την Αυτοδιοίκηση από διάφορες θέσεις, ενώ είχε αναπτύξει και συνδικαλιστική δράστη στον αγροτικό τομέα και ήταν ενεργό στέλεχος της τοπικής Νέας Δημοκρατίας.

Η κηδεία του, σύμφωνα με την ΕΡΤ, αναμένεται να γίνει το Σάββατο το μεσημέρι, στο Ομορφοχώρι, την ιδιαίτερη πατρίδα του.

Χαρακόπουλος: Αποχαιρετώ με βαθιά θλίψη έναν καλό φίλο, μαχητικό αγωνιστή των αγροτικών δικαίων του κάμπου

Ο βουλευτής Λαρίσης της Νέας Δημοκρατίας κ. Μάξιμος Χαρακόπουλος, από την Κύπρο, όπου με την ιδιότητα του επικεφαλής Γ.Γ. της Διακοινοβουλευτικής Συνέλευσης Ορθοδοξίας πραγματοποιεί επίσημη επίσκεψη, πληροφορηθείς τον θάνατο του Γιώργου Λαδόπουλου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Αποχαιρετώ με βαθιά θλίψη έναν καλό φίλο, μαχητικό αγωνιστή των αγροτικών δικαίων του κάμπου, αεικίνητο εκπρόσωπο της αυτοδιοίκησης στον δήμο Κιλελέρ και στην Περιφέρεια Θεσσαλίας. Έναν άνθρωπο με καλή ψυχή, έξω καρδιά, που υπηρέτησε με πάθος με ό,τι καταπιάστηκε στα κοινά. Πληθωρικός, γεμάτος ζωντάνια, με το χαμόγελο και τη χαρακτηριστική ζωηρή φωνή του εξέπεμπε πάντα αισιοδοξία ότι οι δυσκολίες θα ξεπεραστούν.

Μιλήσαμε τελευταία, όταν ήταν πια καταβεβλημένος από την ασθένεια που τον επισκέφθηκε. Δεν έχανε την αισιοδοξία του, με ξεγέλασε ότι θα τα κατάφερνε, όπως ξεπέρασε και τη δοκιμασία με την καρδιά του. Δεν τα κατάφερε… Τι να πει κανείς στην διπλά χαροκαμένη μάνα του; Τι λόγους παρηγοριάς να βρεις για μάνα που χάνει δυο γιους… Ο Θεός να της δίνει δύναμη και κουράγιο, όπως και στις δυο κόρες του για τις οποίες δικαίως τόσο καμάρωνε!

Καλό ταξίδι Γιώργο…».

Γράψτε το σχόλιο σας

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ: Τα μηνύματα που δημοσιεύονται στο χώρο αυτό εκφράζουν τις απόψεις των αποστολέων τους. Η ιστοσελίδα "LamiaReport.gr" δεν υιοθετεί καθ’ οιονδήποτε τρόπο τις απόψεις αυτές. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράζει την γνώμη του, όποια και να είναι αυτή. Δεν δημοσιεύονται συκοφαντικά ή υβριστικά σχόλια. Τέτοια μηνύματα θα διαγράφονται όποτε εντοπίζονται.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση